Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці: “Була за секунду від провалу”

Нещодавно в Мексиці екс-учасник "Холостячки-2" Андрій Хветкевич одружився на своєму коханому Філіпе, а Злата Огнєвіч була дружкою на їх весіллі.

Андрій Хветкевич став учасником 2 сезону шоу “Холостячка”, але не зміг стати парою для співачки Злати Огнєвіч. Не зважаючи на це, вони залишилися гарними друзями. Артистка публічно підтримала чоловіка, коли він здійснив камінг-аут та зізнався, що одружиться зі своїм бойфрендом Філіпе, з яким розійшовся перед “Холостячкою” через неготовність зізнатись всім у своїй орієнтації.

Філіпе тоді зробив Андрію пропозицію руки та серця, однак почув відмову і їх стосунки закінчились. Після невдачі в “Холостячці” Хветкевич все обдумав та зрозумів, що повинен повернути коханого. Пара в результаті возз’єдналась і на цей раз вже Андрій попросив Філіпе вийти за нього.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав фото з весілля в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

На своє шикарне весілля в Мексиці на віллі на узбережжі океану Хветкевич запросив Злату Огнєвіч, яка була не простою гостею, а стала дружкою. В своєму Інстаграм-блозі співачка ділилась фото, відео та історіями з весілля. Як виявилось, вона ледь не сконфузилась через невлучно підібраний наряд:

Я була в секунді від провалу, бо не зовсім зрозуміла дрес-код. Мене врятувала гостя, яка взяла додаткову сукню з собою. І, о, щастя, в нас виявились однакові параметри

, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

Спочатку вона хотіла одягти білу сукню, однак по дрес-коду гості мали бути в нарядах смарагдового кольору.

Свій вмить врятований образ Злата Огнєвіч довершила масивними сережками, намистом і каблучкою, а укладку зробила хвилясту, зібравши частину волосся назад.

Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці
Злата Огнєвіч розповіла про конфуз на весіллі Андрія Хветкевича в Мексиці

Нагадаємо, серед учасників “Холостячки-2” також одружився Олег Плахотнюк, збирається одружуватись Роман Свечкоренко. Переможець шоу Андрій Задворний має відносини з молодою моделлю, а фіналіст Дмитро Шевченко – зі співачкою, яка живе по сусідству зі Златою Огнєвіч. Вона також близько спілкується з Максом Тарапатою.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.