Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок: “Я там не була”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк восени 2022 року. Хоч їхній шлюб тривав менше двох років, спільним майном екс-подружжя встигли обзавестись.

38-річний український телеведучий Володимир Остапчук не може похвалитися стабільністю і вмінням будувати міцні стосунки. Чоловік вже встиг двічі розлучитися і одружитися в третє. Зі своєю другою дружиною Христиною Горняк, яка була причиною розлучення з першою дружиною, Остапчук прожив у шлюбі менше двох років. За цей час подружжя встигли обзавестись спільним майном, а саме будинком.

Володимир Остапчук нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк
Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок

Екс-подружжя, будучи в шлюбі, разом будували розкішний двоповерховий будинок на Київщині. Наразі житло вже добудоване, але потребує ремонту. Втім, в ньому зараз ніхто не живе, а ремонт стоїть на паузі.

Нещодавно Христина Горняк, відповідаючи на питання своїх підписників, розповіла, кому дістався будинок після розлучення. Так, Христина повідомила, що наразі вони з Остапчуком обоє залишаються власниками цього будинку. Майно ще не було розподілене.

Володимир Остапчук привів батьків і нову дружину до будинку, який зводив із Горняк
Як виглядає будинок Остапчука і Горняк

Якщо чесно, я там не була з моменту розлучення, не хочеться травмувати себе спогадами. Поки що він у спільній сумісній власності колишнього подружжя, так як набувався нами за період офіційного шлюбу і за спільні кошти. Як далі буде – покаже час. Але той дім дуже класний і побудований з любов’ю

, – розповіла Христина.

Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок
Горняк розповіла про розподіл майна з Остапчуком і кому дістався їхній спільний будинок

Варто відзначити, що ні Горняк, ні Остапчук досі не назвали причину свого розлучення. Екс-подружжя домовилися, що не будуть виносити особисте на публіку. Втім, прихильники Остапчука мають власну версію, щодо його розлучення. Так, Володимир почав жити з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською відразу, як стало відомо про розставання з Горняк. Публіка запідозрила, що саме інша жінка і стала причиною розлучення, адже якось занадто швидко Остапчук знайшов заміну своїй другій дружині.

А ось сама Христина Горняк не поспішає будувати нові стосунки. Жінка важко пережила розлучення і навіть поставила на паузу свою кар’єру нотаріуса.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.