Філіп Кіркоров більше не вважає Галкіна своїм другом: невже посварилися через Примадонну?

Стало відомо, що проросійський Філіп Кіркоров більше не вважає Максима Галкіна своїм другом. Хоча зовсім нещодавно заступався за нього, перед ображеними телеведучими, які не пробачили Галкіну, що той підтримав Україну.

Російський артист Філіп Кіркоров, який нещодавно виставив себе посміховиськом на весь інтернет, продовжує дивувати своїми витівками.

Відчуваючи свою непотрібність, він намагається робити все, щоб про нього не забували фанати. Співак йде на страшні ризики та кардинально змінює свій образ, щоб відповідати всім стандартам краси, які сьогодні існують.

Філіп Кіркоров розсмішив мережу своїм зовнішнім виглядом
Філіп Кіркоров розсмішив мережу своїм зовнішнім виглядом

Під час свого виступу зробив гучну заяву, він вважає себе новою Примадонною на росії. Тонко натякнув, що Алла Борисівна Пугачова більше не повернеться до батьківщини.

Кіркоров натякнув, що Алла Борисівна більше не приїде до росії
Кіркоров натякнув, що Алла Борисівна більше не приїде до росії

Нагадаємо, що родина Максима Галкіна та легендарної співачки Алли Борисівни не підтримали підступний режим своєї країни та покинули її. Чоловік артистки став новою “жертвою” пропагандистів, адже після його офіційних заяв про підтримку України, вони почали поливати артиста брудом та вигадувати плітки, щоб зіпсувати Максиму репутацію.

Зіркове подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова
Зіркове подружжя: Максим Галкін та Алла Пугачова

Одного разу, коли російська ведуча публічно принижувала юмориста, Філіп Бедросович вирішив заступитися за їх родину та записав відеозвернення до журналістки, де засудив її поведінку та заявив, що вона не має права так робити.

Відомо, що Кіркоров підтримує війну, яку розв’язала росія та неодноразово хвалив та підтримував путіна. Нещодавно почали ширитися чутки про те, що російський шоумен розказав про те, що не вважає своїм другом Максима Галкіна та і він ніколи не був для нього таким.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.