Ви не повірите, коли побачите, як виглядали Огнєвіч, Яма та Джамала в дитинстві: зовсім не впізнати

Ви будете здивовані, коли побачите, як виглядали українські артисти в дитинстві. Їх просто не впізнати, особливо Злату Огнєвіч, наче дві різні людини.

Українські артисти за час своєї кар’єри стали впізнаваними, медійними та популярними. Ними захоплюються та інколи можуть рівнятися, адже вони стають справжніми кумирами багатьох. Проте мало, хто знає, як народні улюбленці виглядали в дитинстві.

Джамала

Майбутня зірка народилася в Криму в 1983 році, а її дитинство минуло в селі, яке знаходиться під Алуштою. Джамала до цих пір згадує про своє життя на півострові та ділиться солодкими спогадами про дитинство зі своїми підписниками. Нагадаємо, що виконавиця стала переможницею в музичному конкурсі “Євробачення-2016” з піснею “1944”.

Українська співачка Джамала в дитинстві та зараз
Українська співачка Джамала в дитинстві та зараз

Влад Яма

Артист народився в простій сім’ї, яка жила в Запоріжжі, його батьки були педагогами. Відомо, що майбутній хореограф з дитинства захоплювався танцями і він став ініціатором того, щоб батьки записали його в танцювальний гурток. 7-річному хлопчику подобалося хореографічне мистецтво та він уважно спостерігав за виступами учасників з конкурсу бальних танців. Через деякий час він просто не уявляв свого життя без цього та активно навчався, щоб досягти великих результатів.

Українського хореографа просто не впізнати: чоловік дуже змінився
Українського хореографа просто не впізнати: чоловік дуже змінився

Злата Огнєвіч

Українська співачка не часто розповідає про своє дитинство, проте відомо, що кілька років свого життя “холостячка” прожила на росії, а згодом через роботу батька вони переїхали до українського Криму, де Злата почала розвивати свій співочий дар. Виконавиця вважає себе справжньою українкою і не зважаючи на її коріння, вона планує жити тільки тут.

Злата Огнєвіч ще з дитинства була неймовірною красунею
Злата Огнєвіч ще з дитинства була неймовірною красунею

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.