Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської? Поруч з Ектором і Ярославським її замінила інша

Ліза Глінська – переможниця другого сезону "МастерШеф". Кондитерка стала однією з найуспішніших переможниць кулінарного проєкту і змогла досягти неабияких висот у своїй сфері.

Кулінарне шоу “МастерШеф” вже більше 10 років радує глядачів своїми випусками, а також змінює долі кулінарів-аматорів. Переможці проєкту отримують можливість навчатися в одній з найкращих шкіл кулінарного мистецтва в світі – Le Cordon Bleu у Парижі, а також отримують грошовий приз.

Переможниця другого сезону “МастерШеф” Ліза Глінська стала однією з найуспішніших учасників кулінарного проєкту за всі сезони. Дівчина успішно закінчила школу Le Cordon Bleu у Парижі і з новими знаннями повернулася в Україну. Ліза Глінська заснувала власну школу кондитерського мистецтва, де регулярно дає майстер-класи учням. Також Ліза випустила декілька книг рецептів і має популярний кулінарний блог на Youtube.

Ліза Глінська розповіла про своє життя до і після МастерШеф
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської

У 2019 році Лізу Глінську запросили на роль судді у той самий “МастерШеф”. Кондитерка була суддею 2 сезони підряд.

Тоді Лізі почали приписувати роман з її колегою Володимиром Ярославським. Та насправді серце кондитерки було зайняте іншим чоловіком, за якого вона в травні минулого року вийшла заміж.

Так, чоловіком Лізи Глінської є підприємець Максим Большаков. В одному з інтерв’ю Ліза розповіла, що багато років просто дружила зі своїм майбутнім чоловіком. Втім, в один момент їхні стосунки раптово стали романтичними. На початку лютого 2022 року Большаков зробив Глінській пропозицію руки та серця. Жінка сказала “так”. Весілля відразу планували на травень 2022 року. Навіть початок війни в Україні не зруйнував плани закоханих.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської

Весілля було скромним: без пишної сукні і великої кількості гостей. Молодята були одягнені у вишиванках і просто зареєстрували свій шлюб у місцевому РАЦСі.

Варто відзначити, що для Лізи це не перший шлюб. Вперше вона вийшла заміж досить рано, а після втрати спільної дитини той шлюб розпався.

Для Максима Большакова цей шлюб теж другий. Від попередніх стосунків чоловік має сина.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.