10 років коми: з чого почалося нездужання дочки 49-річної Юлії Висоцької і 85-річного Андрія Кончаловського

Донька відомої російської акторки і телеведучої Юлії Висоцької Маша вже майже 10 років перебуває в стані штучної коми. Її життєдіяльність підтримують апарати.

Історія Маші Кончаловської вражаюча у дуже трагічна. У 2013 році сім’я російського режисера Андрія Кончаловського відпочивала у Франції. Одного дня Кончаловський з Висоцькою і двома неповнолітніми дітьми потрапили у ДТП, де найбільше постраждала 14-річна Маша. Дівчинку терміново госпіталізували у місцеву клініку, де за медичними показами лікарі введи дівчинку в стан штучної коми.

Чому Юлія Висоцька мовчить про свою доньку Машу Кончаловську
Сім’я Кончаловських незадовго до ДТП

Через декілька місяців спеціальними гелікоптерами з медичним обладнанням Машу Кончаловську перевезли з французької лікарні до московської приватної клініки, де вона перебуває і зараз.

За чутками, декілька років назад Маша приходила до тями і навіть почала впізнавати своїх рідних. Втім, покращення було недовгим і згодом дівчину знову були змушені ввести в стан коми.

Після ДТП Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський прийняли рішення не давати коментарі журналістам щодо стану своєї доньки. Втім, точно відомо, що зіркове подружжя не дозволяють відключати свою доньку від апаратів штучного підтримання життєдіяльності. Висоцька і Кончаловський вірять, що рано чи пізно їхня донька все ж стане на ноги.

Варто відзначити, що Маші Кончаловській пророкували велике майбутнє. Ще в ранньому дитинстві дівчинка почала зніматися у фільмах. Так, Маша встигла засвітитися у двох кінокартинах свого батька Андрія Кончаловського. Крім того, глядачі добре пам’ятають маленьку Машу, яка час від часу з’являлася в кадрі кулінарного шоу її мами “Їмо вдома”. Дівчинка не боялася камери, була дуже харизматичною і артистичною. Маша Кончаловська, якій зараз вже 24 роки, могла стати великою артисткою та доля вирішила інакше.

Дети Андрея Кончаловского и Юлии Высоцкой
Юлія Висоцька з дітьми від Кончаловського: архівне фото

До слова, у Кончаловського і Висоцької є ще одна спільна дитина – син Петро. Хлопець вирішив не йти по стопах своїх зіркових батьків і наразі навчається на архітектора. Петро уникає публічності і дуже рідко з’являється зі своїми батьками на світських заходах.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.