35-річна Леся Нікітюк в прозорому топі показала романтичне побачення з чоловіком: “Видно, що закохана”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вже багато років носить статус холостячки, показала романтичну зустріч з так званим другом. Прихильники Лесі запідозрили, що вона більше не самотня.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних українських телеведучих. Публіка полюбила ведучу не лише за її професійність, а й за простоту та чудове почуття гумору.

Леся Нікітюк, яка народилася і виросла у звичайній провінційній сім’ї, здається, нині має все: популярність, гроші, затребуваність. Втім, 35-річна телеведуча досі не стала щасливою в особистому житті. Леся незаміжня, не має дітей та не має коханого чоловіка.

Втім, можливо ця ситуація вже змінилася і Леся більше не самотня. Нещодавно Нікітюк у своєму Інстаграм-блозі показала кадри, зроблені на побаченні. Так, Леся позувала, сидячи за столиком ресторану. Вона була одягнена у прозорий, чорний топ і короткі джинсові шорти. Виглядала Леся просто приголомшливо.

Також телеведуча показала вишукані страви, які вона їла у ресторані, а в підписі до знімку вказала, що до неї начебто приїхав друг. При цьому цей самий “друг” в кадрі не з’явився.

Прихильники Леся в коментарях відмітили, що вона має приголомшливий вигляд і для простого друга так не наряжаються.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Можливо більше ніж друг раз такий вигляд маєте”;
  • “Хто б то не був, він буде вражений цією красою”;
  • “Близький друг раз такий лук “;
  • “Одразу видно по очах”;
  • “Видно, що наша Леся закохана”;
  • “Вся аж розцвіла. Друг мабуть близький”.

До слова, Леся Нікітюк одного разу вже збиралася заміж, втім до весілля так і не дійшло. Так, телеведуча будувала стосунки з київським бізнесменом, який був її сусідом. Справа йшла до весілля, але в якийсь момент стосунки почали погіршуватися. Леся не любить говорити на цю тему в інтерв’ю, лиш зізнається, що через сильну зайнятість і роботу почала мало часу приділяти коханому.

Після розлучення з бізнесменом-сусідом Леся більше не мала серйозних стосунків з чоловіками, принаймні це вона не афішувала.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.