Іспанський бойфренд Ані Лорак Віджраку натякнув на розставання зі співачкою: “Подорож може бути короткою”

Скандально відома співачка Ані Лорак не так давно оголосила про початок нових стосунків. Тепер шанувальники запідозрили, що короткий роман знаменитості міг закінчитись

Популярна російська співачка відносно нещодавно повідомила своїм шанувальникам новину. Знаменитість почала зустрічатись з бойфрендом – іспанцем Ісааком Віджраку. З новим коханим знаменитість познайомилась на заняттях йогою, він був вчителем Ані Лорак. Новоспечені закохані встигли замилувати мережу не однією спільною фотографією. Разом вони й відпочивали на дорогому курорті, й подорожували, втім нещодавно натякнули на розставання.

На особистій сторінці Ісаака Віджраку з’явилась нова публікація, в якій чоловік залишив неоднозначний опис. Чоловік опублікував фотографію зі своєю коханою. На кадрі зіркова пара сидить на яхті та насолоджується заходом сонця. Ісаак ніжно обіймає Ані Лорак, а співачка робить ту саму річ. Знаменитості сидять спинами до камери, тому їхніх облич не видно.

Ісаак Віджраку показав на своїй сторінці фото з коханою Ані Лорак на тлі заходу сонця
Ісаак Віджраку показав на своїй сторінці фото з коханою Ані Лорак на тлі заходу сонця

Особливу увагу в новій публікації бойфренда артистки привернув допис. Так, чоловік заговорив про те, що подорож може бути короткою або ж довгою, втім найважливішим є те, чи встигли люди зловити приємні моменти та пережити яскраві пригоди.

“Подорож може бути короткою або довгою, але насправді важливо зловити моменти справжньої радості та максимально використати їх”, – написав на своїй сторінці в Інстаграмі Ісаак Віджраку.

У мережі припускають, що у слово “подорож” чоловік вклав дещо інший сенс, висловившись про стосунки з Ані Лорак і той факт, що вони виявились короткими. Ще однією причиною, яка змусила шанувальників замислитись над тим, що зіркова пара могла розірвати союз, виявився той факт, що співачка більше не реагує на дописи бойфренда. Раніше Ані Лорак публікувала їх на свою сторінку, залишала коментарі, але тепер вирішила промовчати.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.