Молодша на 16 років дружина Остапчука розповіла, в які моменти відчуває різницю у віці: “Спочатку контроль”

Українська блогерка та нова дружина відомого ведучого й шоумена поділилась несподіваними подробицями з їхнього сімейного життя. Знаменитість розповіла, коли відчуває різницю у віці

Відомий український телеведучий і шоумен восени минулого року розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Причини розставання зіркова пара й досі не розкрила, втім нині особисте життя склалось чудово в обох. Володимир Остапчук ще взимку закрутив роман із 22-річною журналісткою з Києва. Незадовго після початку стосунків знаменитості почали разом жити, а нині їх навіть підозрюють у таємному весіллі.

Хай там як, одним із питань, яке найбільше цікавить шанувальників, залишається різниця у віці закоханих – в Остапчука з його новоспеченою коханою різниця складає 16 років. Нещодавно підписники Катерини Полтавської поцікавились у неї, як її батьки відреагували на її вибір. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина зазначила, що в її батьків різниця у віці складає 13 років, тому вони не могли сказати нічого поганого.

Катерина Полтавська пригадала знайомство батьків зі своїм бойфрендом Остапчуком

Крім того, зіркова обраниця зауважила, що Володимир Остапчук – чемний і виховний чоловік, який вміє відповідати за свої вчинки. Батьки дівчини побачили це, тому були лише раді, що їхня донька щаслива в стосунках.

Разом з тим, продовжила свою розповідь Катерина Полтавська, в їхніх із ведучим стосунках таки існують моменти, в яких увага на віці загострюється. Звісно, дівчина розповіла історію жартома, зазначивши, що це – єдина проблема, яка існує між нею та її коханим. Так, дружина Остапчука зазначила, що одного разу попросила у чоловіка купити їй кіндер, а той суворо відповів, що спершу потрібно пройти контроль в аеропорту.

“Добре, що не треба спочатку суп з’їсти”, – жартома та з усмішкою додала Катерина Полтавська.

Дружина Володимира Остапчука розповіла про їхню різницю у віці

Нагадаємо, що зіркова пара зустрічається вже щонайменше пів року. Свої стосунки вони довго приховували.