Каменських влаштувала вечірку вдома без Потапа: приїхала навіть мама співачки, але свого зятя не побачила

Відома українська співачка Настя Каменських нещодавно поділилась фотографіями, зробленими на вечірці. Зірка запросила додому своїх колег і навіть маму, втім Потапа поруч з артисткою не було

Нещодавно відома українська співачка Настя Каменських завершила свій новий тур. Знаменитість виступала в різних містах України та тепер повернулась до столиці. Схоже, з цього приводу артистка вирішила влаштувати святкування, куди запросила своїх колег, членів команди, яка гастролювала з нею, та маму, яка нещодавно повернулась з-за кордону. Фотографіями з вечірки зірка поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Вечірка відбулась у двоповерховому маєтку Насті Каменської та її чоловіка Олексія Потапенка. Знаменитість красиво облаштувала подвір’я, запалила свічки та приготувала смачні закуски. У своєму блозі співачка опублікувала милі фотографії з друзями та найближчими людьми. Крім того, вперше за дуже довгий час Каменських показала кадр зі своєю мамою Лідією Петрівною.

Настя Каменських зачарувала мережу знімком з мамою, яка нещодавно повернулась з-за кордону
Настя Каменських зачарувала мережу знімком з мамою, яка нещодавно повернулась з-за кордону
Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, яку влаштувала вдома під Києвом
Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, яку влаштувала вдома під Києвом

До слова, на вечірку знаменитість запросила багатьох людей, втім найголовнішого там не було – чоловік артистки ні на одній фотографії не засвітився. Нині мережею гуляють чутки, ніби Олексія Потапенка насправді й немає в Україні. Зокрема, про це раніше розповідав зірковий пліткар, блогер Богдан Беспалов.

Тоді він зазначив, що Потап знявся в новому сезоні “Голосу країни” та вирішив, що більше йому в країні робити немає чого. Втім, чутки не підтверджують, але й не спростовують – ні сам шоумен, ні його дружина, ні хтось інший з їхнього близького оточення. Хай там як, Потап і сам останнім часом рідко виходить на зв’язок зі своєю авдиторією.

Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, влаштованої вдома
Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці кадри з вечірки, влаштованої вдома
Артистка влаштувала для своїх друзів вишуканий прийом на подвір'ї свого маєтку
Артистка влаштувала для своїх друзів вишуканий прийом на подвір’ї свого маєтку

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.