Іво Бобул подав у суд на Емму Антонюк, яка поскандалила з ним на інтерв’ю: “Вона хотіла хайпонутися дуже”

Нещодавно мережу сколихнув неприємний скандал з Іво Бобулом. Артист повідомив, що подав у суд на журналістку, на інтерв'ю з якою відбувались події

Відомий український музикант Іво Бобул у лютому цього року дав інтерв’ю для журналістки Емми Антонюк. Щоправда, розмова вийшла закороткою – посеред інтерв’ю знаменитість зірвав із себе мікрофони та покинув студію. Річ у тім, у відповідь на одне із запитань журналістки артист заявив, ніби сьогодні всі жінки меркантильні й потребують лише матеріального забезпечення.

Емма Антонюк, своєю чергою, звинуватила музиканта у гендерній дискримінації. Іво Бобул розізлився й покинув студію, зазначивши, що журналістка намагається його принизити. Пізніше Антонюк таки опублікувала найкоротше за свою кар’єру інтерв’ю та навіть оприлюднила телефонну розмову з артистом. Бобул заявив, що їй ніхто не давав права публікувати ці матеріали. Хоча Антонюк і спростувала ці заяви, артист таки вирішив розібратись через суд.

Іво Бобул подав на Емму Антонюк у суд через скандальне інтерв'ю, опубліковане у лютому
Іво Бобул подав на Емму Антонюк у суд через скандальне інтерв’ю, опубліковане у лютому

Нещодавно знаменитий співак відвідав студію “1+1”, в якій пояснив, як розбирається з ситуацією, яка його так бентежить. Артист зауважив, що вже подав позов до суду, а причиною стала публікація матеріалів без його згоди на це. Іво Бобул зазначив, що “потрібно мати честь”.

“Я дозволу на це не давав… З вовками я по-вовчому, з людьми – по-людськи. Вона хотіла хайпонутися дуже гарно, бо є на кому. Така вона є”, – пояснив журналістам “1+1” Іво Бобул та додав, що нині цією справою вже займаються його юристи.

Емма Антонюк опублікувала скандальне інтерв'ю з Іво Бобулом
Емма Антонюк опублікувала скандальне інтерв’ю з Іво Бобулом

До слова, в артиста також запитали, чи таки мала Емма Антонюк рацію та чи дискримінує він всіх жінок за гендером. Знаменитість спробував пояснити свої слова, сказані в нещодавньому інтерв’ю. Співак зауважив, що його думка залишається незмінною, втім він любить жінок. Іво Бобул зазначив, що, коли говорив про меркантильність, мав на увазі не всіх.

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.