Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність: “Такі щасливі”

Катя Репяхова показала щемливу зустріч з Віктором Павліком після короткої розлуки. Прихильники зіркового подружжя, дивлячись на закохану пару, припустили, що вони чекають на поповнення.

Катя Репяхова – четверта дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 29 років і молодша навіть за його старших дітей. Та подружжя зовсім не турбує різниця у віці. Вони щасливо проживають своє подружнє життя, виховують маленького сина і будують плани на майбутнє.

Незважаючи на постійну критику, Катя Репяхова активно веде свій інстаграм-блог, де відверто показує подружнє життя з Павліком, ділиться подробицями виховання сина та іншими особистими моментами.

Так, нещодавно Репяхова опублікувала відео зустрічі з Віктором Павліком після недовгої розлуки. Катя ніжно заціловувала чоловіка і обіймала його.

Відео було настільки щирим і зворушливим, що підписники навіть запідозрили, що на тому відео Катя повідомила чоловіку про другу вагітність.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Таке відчуття наче ви розказали чоловіку , що чекаєте на другу дитину”;
  • “Ви вагітна?”;
  • “Я також так подумалаЮ було б дуже круто, від такого кохання повинні народжуватися дітки”;
  • “Ви мені подобаєтесь як сімʼя. Мій чоловік теж старший за мене і ми показуємо свої стосунки. Круто, що ви це теж показуєте і подобається спостерігати за вами”;
  • “Катюшику такі щасливі і гарні, все відео посмішка не сходила з обличчя!!! Будь щасливою, цілую!!”.
Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність
Катя Репяхова демонстративно розцілувала Павліка на камеру і натякнула на другу вагітність

До слова, у Віктора Павліка і Каті Репяхової є спільний син Михайлик, якому у липні буде 2 роки. Та подружжя запевняють, що на одній дитині вони точно не зупиняться.

За словами Каті, вона готова хоть зараз на другу вагітність, адже мріє про донечку. А ось Віктор Павлік поки що не готовий знову ставати татусем.

Нагадаємо, Віктор Павлік наразі одружений вчетверте. Від кожної із дружин артист має по одній дитині. У 2020 році від онкології помер його середній син Павло Павлік від третьої дружини Лори Созаєвої. Хлопцю було трішки за 20.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.