Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської? Розривається між Ектором і Ярославським

Ольга Мартиновська стала переможницею 3 сезону шоу "МастерШеф", а з 2020 року вона є суддею кулінарного проєкту разом з Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським.

Ольга Мартиновська до свого шляху в кулінарному мистецтві вчилася на спеціальності “Менеджмент ЗЕД”. Під час навчання отримала запрошення з Франції і три роки прожила в цій країні, вивчивши мову та вступивши в один з французьких інститутів на філологічний факультет. Так вона йшла до мрії стати студенткою кулінарної академії.

Побачивши кілька випусків “МастерШеф”, Оля подумала, що це може стати її шансом. Вона заповнила анкету і її в результаті запросили на кастинг. Вже через декілька місяців Мартиновська отримала кубок переможниці та виграла курс навчання в Le Cordon Bleu у Франції.

Повернувшись з Парижу, її кар’єра закрутилася, на роботі в одному з ресторанів вона познайомилась із майбутнім чоловіком, який став батьком її доньки Віри. Шлюб протримався недовго, зараз Оля розлучена.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської?
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської?

На рідну кухню “МастерШеф” після перемоги зірка повернулася як фуд-продюсер шоу, а в 2020 році їй запропонували роль судді після того, як пішла Ліза Глінська. Також у неї є власна і перша в Україні кулінарна академія.

Зі своїми колегами по знімальному майданчику Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським Мартиновська має чудові відносини. Їй в ЗМІ час від часу навіть приписують роман то з одним, то з іншим. Але насправді вони втрьох добре дружать.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської?
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Олі Мартиновської?

Після початку повномасштабного вторгнення Ольга Мартиновська об’їздила не одну країну світу з благодійними вечерями, а також тривалий час жила у Франції, де знайшла роботу, щоб якось триматись на плаву з дитиною за кордоном, але нещодавно вона повернулась в улюблений Київ на зйомки нового сезону “МастерШеф” аматори.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.