4 роки онкології: 52-річна зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк кардинально змінилася

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 4 роки не з'являється на публіці та повністю зникла з інфопростору. Весь цей час акторка бореться за власне життя.

Анастасія Заворотнюк – дуже популярна акторка, яка стала кумиром для мільйонів людей. Свого часу вона здобула неймовірну популярність завдяки ролі няні Віки в серіалі “Моя прекрасна няня”. Коли здавалось, що Заворотнюк знаходиться на вершині щастя, має вдалу кар’єру, нове кохання і новонароджену донечку, її наздогнала сумна звістка. У 2019 році стало відомо, що акторка хвора на важку онкологічну хворобу – рак головного мозку.

Анастасія Заворотнюк вже чотири роки бореться з онкологією
Анастасія Заворотнюк вже чотири роки бореться з онкологією

Вже майже 4 роки зірка бореться за власне життя і проходить лікування у кращих клініках світу. Відомо, що тривалий час Анастасія лікувалася у США, там їй зробили основну операцію. Зараз Заворотнюк знаходиться у себе вдома у котеджному містечку в підмосков’ї і проходить реабілітацію у московській приватній клініці.

За всі ці 4 роки Анастасія Заворотнюк жодного разу не з’явилася на публіці, а її рідні відмовляються давати жодні коментарі щодо акторки.

Втім, правду не приховати і вона все ж просочується назовні. Так, сусіди Заворотнюк по котеджному містечку розповіли журналістам про те, що бачили. Так, за словами очевидців Заворотнюк зараз зовсім на себе не схожа. Вона сильно погладшала, її обличчя набрякло. Пересувається акторка лише на інвалідному візку. Поряд з нею завжди є доглядальниця.

Як би рідні Заворотнюк не намагалися приховати той стан, в якому вона зараз знаходиться, їм це не вдалося. Так, близько року назад в Мережі з’явилося фото з дорожніх камер спостереження. На фото видно, що за кермом автомобіля сидить чоловік Завортнюк Петро Чернишов, а на пасажирському сидінні – сама акторка.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня
Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня

Хвороба змінила її до невпізнання: Анастасія сиділа непівлежачи з закритими очима і була схожа на співачку Жанну Фріске в останній рік її життя.

Те, що на фото саме Анастасія Заворотнюк підтвердила її старша донька Анна. У своєму Інстаграм-блозі дівчина написала, що люди, які оприлюднили це фото, зробили жахливий вчинок.

Донька Заворотнюк підтвердила, що на фото її мама
Донька Заворотнюк підтвердила, що на фото її мама

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.