Екс-холостяк Михайло Заливако показав тест, на якому проступила одна смужка: “Все ок. Я не вагітна”

Відомий український бізнесмен та колишній Холостяк Михайло Заливако на своїй сторінці в Інстаграмі показав результати цікавого тесту. Зірка насмішив фанатів

Михайло Заливако, відомий український бізнесмен та у минулому головний герой популярного реаліті-шоу “Холостяк-11”, насмішив фанатів кумедною Історією. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував фотографію результатів тесту й пожартував про вагітність. Так, Заливако вирішив зробити тест на ковід, але не зміг втриматись від смішної витівки.

Заливако пожартував про свою вагітність

У своєму Інстаграм-блозі знаменитість розмістив фотографію, на якій показав результати тесту на COVID-19. Схоже, відомий бізнесмен захворів, а лікарі підозрювали, що в чоловіка може бути коронавірус. Михайло Заливако зробив необхідні маніпуляції та, на щастя, виявилось, що ковіду в знаменитості немає.

Втім, втрачати можливості пожартувати колишній Холостяк-11 не став. До опублікованої фотографії негативного тесту на коронавірус знаменитість додав смішний опис. Михайло Заливако зазначив, що все насправді “ок” і він “не вагітна”.

Колишній Холостяк-11 пожартував про свою вагітність і показав негативний тест на ковід
Колишній Холостяк-11 пожартував про свою вагітність і показав негативний тест на ковід

Нагадаємо, що особливу популярність серед української авдиторії Михайло Заливако здобув після участі в реаліті-шоу “Холостяк-11”. На телепроєкті перемогу здобула Анна Богдан, втім у червні 2022 року стало відомо, що зіркова пара розірвала стосунки. Причину знаменитість оголошувати не стала, втім зазначила, що у них з колишнім хлопцем була дуже цікава історія кохання, яку вона завжди пам’ятатиме.

Анна Богдан зазначила, що її ранять всі запитання про Михайла Заливако, втім рішення розійтись було остаточним і не підлягало обговоренню й сумнівам. Нині про особисте життя колишніх закоханих нічого невідомо, втім можна припустити, що через рік після розставання вони могли почати нові стосунки, про які поки воліють мовчати.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.