Екс-холостяк Михайло Заливако показав тест, на якому проступила одна смужка: “Все ок. Я не вагітна”

Відомий український бізнесмен та колишній Холостяк Михайло Заливако на своїй сторінці в Інстаграмі показав результати цікавого тесту. Зірка насмішив фанатів

Михайло Заливако, відомий український бізнесмен та у минулому головний герой популярного реаліті-шоу “Холостяк-11”, насмішив фанатів кумедною Історією. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував фотографію результатів тесту й пожартував про вагітність. Так, Заливако вирішив зробити тест на ковід, але не зміг втриматись від смішної витівки.

Заливако пожартував про свою вагітність

У своєму Інстаграм-блозі знаменитість розмістив фотографію, на якій показав результати тесту на COVID-19. Схоже, відомий бізнесмен захворів, а лікарі підозрювали, що в чоловіка може бути коронавірус. Михайло Заливако зробив необхідні маніпуляції та, на щастя, виявилось, що ковіду в знаменитості немає.

Втім, втрачати можливості пожартувати колишній Холостяк-11 не став. До опублікованої фотографії негативного тесту на коронавірус знаменитість додав смішний опис. Михайло Заливако зазначив, що все насправді “ок” і він “не вагітна”.

Колишній Холостяк-11 пожартував про свою вагітність і показав негативний тест на ковід

Нагадаємо, що особливу популярність серед української авдиторії Михайло Заливако здобув після участі в реаліті-шоу “Холостяк-11”. На телепроєкті перемогу здобула Анна Богдан, втім у червні 2022 року стало відомо, що зіркова пара розірвала стосунки. Причину знаменитість оголошувати не стала, втім зазначила, що у них з колишнім хлопцем була дуже цікава історія кохання, яку вона завжди пам’ятатиме.

Анна Богдан зазначила, що її ранять всі запитання про Михайла Заливако, втім рішення розійтись було остаточним і не підлягало обговоренню й сумнівам. Нині про особисте життя колишніх закоханих нічого невідомо, втім можна припустити, що через рік після розставання вони могли почати нові стосунки, про які поки воліють мовчати.