Галкін змусив фанатів заздрити щасливому життю зі своєю дружиною Аллою Пугачовою: “Багатьом це недоступно”

Відомий російський гуморист та актор Максим Галкін розмістив на своїй сторінці нову публікацію. Артист показав, яке щасливе в нього подружнє життя з коханою Аллою Пугачовою

Максим Галкін, відомий російський гуморист, давно перебуває у шлюбі з набагато старшою колегою Аллою Пугачовою. Весь час свого подружнього життя зіркова пара є буквально головною темою для обговорень. Коли мова заходить про різницю у віці в стосунках, першими згадують саме їх. Втім, ні критика суспільства, ні заздрощі оточення ніколи не заважали зірковій парі будувати щасливе життя.

Своєї сімейної ідилії закохані ніколи не приховували. Артисти активно ведуть особисті сторінки в соціальній мережі Інстаграм, де повсякчас діляться з підписниками новими фотографіями та цікавими історіями. Так, наприклад, нещодавно Максим Галкін показав архівний кадр зі своєю дружиною. На фото вони позують у своєму замку в Підмосков’ї, який нині їм вже не належить – подружжя продало його.

Максим Галкін показав архівну фотографію зі своєю дружиною Аллою Пугачовою
Максим Галкін показав архівну фотографію зі своєю дружиною Аллою Пугачовою

На опублікованому кадрі відома російська співачка позує у неймовірному чорному образі, який підкреслює всі переваги її фігури. Алла Пугачова уважно дивиться в камеру, яскраво усміхаючись. Тим часом Максим Галкін не може відвести погляду від своєї коханої дружини. Знаменитість уважно розглядає жінку.

У коментарях до нового допису шанувальники зіркового подружжя буквально засипали їх компліментами. Втім, знайшлись і такі підписники, які нібито позаздрили щасливому життю зіркової пари. Так, у відповідь на коментар про те, наскільки щасливими виглядають зірки, один із користувачів мережі зауважив, що це доступно не кожному.

Коментарі до нового допису відомого російського гумориста Максима Галкіна
Коментарі до нового допису відомого російського гумориста Максима Галкіна

Хай там як, але зіркове подружжя на критику й обговорення у мережі уваги не звертає. За довгі роки разом знаменитості навчили ігнорувати будь-які невтішні слова, сказані у свій бік. Натомість Максим Галкін та Алла Пугачова насолоджуються одне одним.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.