Після розлучення довго в дівках не сиділа: 46-річна Камалія знайшла собі нового чоловіка у Пакистані

Відома українська співачка не так давно оголосила про своє розлучення з коханим чоловіком Мохаммадом Захуром. Тепер мережею гуляють новини про те, що зірка знову вийшла заміж

З початку 2000-х років знаменита українська співачка Камалія Захур будувала стосунки зі своїм пакистанським принцом Мохаммадом Захуром. Зіркова пара пережила разом чимало випробувань, а після народження спільних доньок їхні стосунки стали лише міцнішими. Втім, нещодавно пара повідомила про розлучення. Після розставання з коханим артистка довго сама не сиділа. Не так давно Камалії приписали роман із пакистанським співаком.

Пакистанські медіа розповсюдили новину про те, що Камалія невдовзі після розлучення з мільярдером почала стосунки з Сахір Алі Багга, пакистанським співаком. На доказ засоби масової інформації надали фотографії зіркового дуету, де вони стоять в обіймах одне одного.

Камалія зі своїм новим чоловіком, заміжжя з яким їй приписали пакистанські медіа
Камалія зі своїм новим чоловіком, заміжжя з яким їй приписали пакистанські медіа

Втім, поспішила пояснити відома українська співачка, насправді вона не перебуває у стосунках зі співаком Сахір Алі Багга. Артистка пожартувала, що просто обожнює приголомшливі заголовки журналістів. Камалія подякувала пресі за підвищений інтерес та увагу до себе, втім натякнула, що вона з пакистанським артистом має виключно робочі зв’язки.

Насправді Камалія й досі перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром
Насправді Камалія й досі перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром

Нагадаємо, що раніше на особистій сторінці відомої української співачки Камалії Захур з’явився допис, який серйозно занепокоїв її шанувальників. Артистка повідомила, що разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром вони прийняли рішення розлучитись та піти кожен власною дорогою. Разом з тим, пояснила знаменитість, вони збережуть дружні стосунки заради щастя спільних доньок.

Втім, після оголошення новини про розлучення зіркова пара продовжила поводитись так, ніби вони ні про що не заявляли. Пакистанський мільярдер з’являється поруч зі своєю нібито колишньою дружиною всюди, де знаменитості потрібна його підтримка. На публіці зірки також продовжують демонструвати одне до одного теплі й тісні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.