Харизми немає, є мільйони: співачки, які прославилися завдяки багатим чоловікам – Полякова, Брежнєва, Камалія

Українські люди – найталановитіші. Однак є на естраді співачки, які не мають харизми чи голосу. Здобути популярність їм допомогли заможні покровителі.

Вокал або харизма деяких зірок з нашої добірки час від часу викликає у публіки сумніви.

Віра Брежнєва

Свою співочу кар’єру Віра Брежнєва почала у складі гурту “ВІА Гра”. При цьому продюсер та її чоловік Костянтин Меладзе зізнавався, що на кастингу оцінював не скільки вокальні дані претенденток, скільки харизму і яскраву зовнішність.

Як виглядає елітна квартира Віри Брежнєвої в скляній башні у Києві
Костянтин Меладзе розкрутив кар’єру Віри Брежнєвої

Після виходу з “ВІА Гри” Брежнєва стала сольною співачкою, яка збирає аншлаги, але часто співає під фонограму. Злостивці і зависники вважають, що своєю популярністю Віра зобов’язана впливовому і заможному чоловікові.

Камалія

Наталія Шмаренкова, яку зараз знають як Камалію, називають найбагатшою співачкою України неспроста. В молодості вона вийшла заміж за мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, який не шкодував грошей на коштовні подарунки та кар’єру дружини.

Насправді Камалія й досі перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром
Камалія вийшла заміж за мільярдера Мохаммада Захура

В соцмережах можна знайти коментарі про те, що Камалія прославилася саме завдяки грошам Захура, однак свою славу вона заробила ще до знайомства з ним.

Оля Полякова

Довгонога українська суперблондинка Оля Полякова в інтерв’ю розповідала, що завжди мріяла стати великою артисткою, однак природа не нагородила її вокальним талантом. Довгі роки Оля займалася з викладачами, щоб розширити свій музичний діапазон, а коли вона стала дружиною мільйонера Вадима Буряковського, у неї нарешті з’явилися можливості для зйомки кліпів та запису пісень.

Оля Полякова нарешті визначилася, хто її гідний, невже Міцкевич переміг
Оля Полякова знімала кліпи на гроші Вадима Буряковського

Декілька років чоловік Полякової вкладав у неї шалені гроші, однак “вихлопу” не було. Популярність до зірки прийшла після випуску хітів “Шльопки” та “Люлі”.

Оля зізнавалася, що розорила коханого своїм бажанням пробитися на велику сцену, але зрештою досягла великого успіху і зараз дає благодійні концерти не лише в Україні, а й по всьому світу.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.