Чи стали хорошими мачухами Каменських, Падалко та інші: зірки розповіли про відносини з нерідними дітьми

Багатьом жінкам не вдається налагодити теплі стосунки з дітьми своїх чоловіків від попереднього шлюбу. А як з цим справились жінки з українського шоу-бізнесу?

Всім відома казка про Попелюшку та її злу мачуху. У реальному житті частіше так і виходить, що жінки стають для своїх пасинків та падчерок злими мачухами і не можуть побудувати з ними теплі стосунки. В українському шоу-бізнесі є немало жінок, яким довелося налагоджувати стосунки з дітьми свого чоловіка від попереднього шлюбу. Та не всім це вдалося.

Настя Каменських

Як зараз виглядає син Потапа від першого шлюбу і чому Настя Каменських з ним не спілкується
Каменських розповіла про відносини з пасинком

Настя Каменських – друга дружина репера Потапа. Зі своєю першою дружиною Іриною Горовою чоловік прожив у шлюбі 15 років. Вони мають спільного сина Андрія. З Каменських Потап поки що не має спільних дітей, а ось із сином Андрієм він багато часу проводить разом. Насті Каменських не вдалося налагодити контакт з пасинком. Сина Потапа ніколи не можна побачити у компанії батька та мачухи. Якщо Андрій і їде до тата, то проводить час лише з ним, без Каменських.

Ще декілька років назад Ірина Горова в одному з інтерв’ю зізналася, що спілкування її сина з Каменських обмежується словами “привіт” та “пока”.

Камалія

Камалія розповіла про стосунки з падчеркою
Камалія розповіла про стосунки з падчеркою

Для мільярдера Мохаммада Захура Камалія стала другою дружиною. Від першої жінки чоловік має двох дітей: сина Армана і доньку Таню. Вони вже давно дорослі і не набагато молодші від самої Камалії.

Згідно з пакистанськими традиціями, Мохаммад Захур приділяє всім своїм дітям дуже багато уваги і фінансово їх підтримує протягом всього їхнього життя. Тож Камалії дуже часто доводилося бачитися з пасинком і падчеркою. Якщо з Арманом співачці вдалося знайти спільну мову, то донька Захура від першого шлюбу її завжди недолюблювала.

Про це зізналася Камалія в недавньому інтерв’ю програмі ЖВЛ. Так, співачка розповіла, що після початку повномасштабної війни вона з Захуром і дітьми виїхали з України до Великої Британії, де оселилися в маєтку доньки Захура. Живучи під одним дахом, між ними тільки загострилися стосунки. Жінки почали між собою регулярно сваритися, а Захур ставав на бік доньки, а не дружини. В результаті це спричинило рішення Захура і Камалії розлучитися. Нагадаємо, нещодавно Камалія оголосила про розлучення з Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу.

Марічка Падалко

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Падалко розповіла про стосунки з падчеркою

Марічка Падалко зараз знаходиться у щасливому шлюбі з Єгором Соболєвим. Вони виховують трьох спільних дітей. Для Падалко і для Соболєва цей шлюб вже є другим. І якщо у першому шлюбі Марічки у неї не було дітей, то Єгор встиг обзавестись донькою.

Доньку Соболєва від першого шлюбу звати Аліса. Дівчині 19 років і вона являється студенткою київського ВНЗ. Марічка Падалко єдина з героїнь нашої сьогоднішньої статті, яка має непогані стосунки з падчеркою. Зірка ТСН навіть час від часу рекламує у своїх соціальних мереж Інстаграм-блог Аліси, адже та мріє стати блогеркою.

Марічка Падалко розповіла про стосунки з падчеркою

Чого не зробиш, щоб бути хорошою мачухою

, – написала якось Падалко.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!