Як Діана Гурцька відреагувала на смерть свого чоловіка, якому було 46: раптово помер в літаку

Відома російська співачка Діана Гурцька нещодавно стала вдовою. Чоловік знаменитості Петро Кучеренко помер у літаку, коли повертався до своєї дружини

Вчора, 21 травня, відома російська співачка Діана Гурцька стала вдовою. Знаменитість була заміжня за чиновником Петром Кучеренком, якого раптово не стало прямо на борту літака. Чоловікові було всього 46 років, коли він пішов з життя. Пілоти екстрено посадили літак, втім врятувати зіркового обранця не вдалось.

Петро Кучеренко пішов з життя у Мінеральних Водах. Серце чиновника зупинилось дорогою додому, коли він повертався до своєї дружини в росію. Разом із делегацією Міністерства освіти рф чоловік летів з Куби, втім на борту літака йому стало зле. У повітрі пасажир почувався недобре, тому пілоти прийняли рішення здійснити екстрену посадку. Попри все, це не врятувало життя чоловіка.

Чоловік Діани Гурцької Петро Кучеренко відійшов у засвіти у травні 2023 року
Чоловік Діани Гурцької Петро Кучеренко відійшов у засвіти у травні 2023 року

Коли пілоти здійснили посадку літака, на злітній смузі вже чекали лікарі. Фахівці намагались реанімувати Петра Кучеренка, втім всі спроби обернулись невдачею. Нині про причину смерті чоловіка достеменно невідомо, втім низка російських медіа припускає, що причиною може бути тромб або зупинка серця.

Смерть чиновника стала серйозним ударом для родини, а особливо – для його дружини Діани Гурцької. Рідні знаменитості зізнаються, що їм було дуже важко розповісти співачці звістку. Коли Гурцька дізналась, що її коханого більше немає з нею, вона кричала та плакала. У липні цьогоріч артистка відзначить ювілей – 45-річчя, втім тепер родині не до святкувань.

У Діани Гурцької помер чоловік Петро Кучеренко
У Діани Гурцької помер чоловік Петро Кучеренко

Нагадаємо, що відома російська співачка зустріла свого майбутнього чоловіка в середині 2000-х років. До Петра Кучеренка Діана Гурцька звернулась з робочих питань, адже їй була потрібна юридична консультація. Втім, дуже швидко зіркова пара зрозуміла, що захопилась одне одним. 2005 року знаменитості одружились, а через рік у них з’явився спільний син Костянтин.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.