Доктор Комаровський ощасливив новиною про поповнення в родині: “Дуже мила дівчинка з чудовим характером”

Відомий український лікар Комаровський розповів про поповнення в родині. Знаменитість завітав до своїх онуків і дізнався про те, що в їхній сім'ї стало на одного члена більше

Євген Комаров дуже давно прославився серед української авдиторії. Чимало глядачів полюбили Доктора за його дієві поради та розумні лекції. І старші, і молодші – всі прислухаються до того, що каже Доктор Комаров. Сьогодні знаменитість не лише на телебаченні з’являється, але й веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Якщо на українських телеканалах Євгена Комарова звикли слухати з очікуванням на чергову медичну пораду, то на своїй сторінці у популярній мережі знаменитість здебільшого розповідає про особисте життя. Так, наприклад, нещодавно доктор Комаровський розповів про поповнення в родині. Лікар розповів, що тепер у його сім’ї стало на одного члена більше. Мова йде про песика, якого подарували його онукам.

Доктор Євген Комаровський розповів про поповнення у своїй родині
Доктор Євген Комаровський розповів про поповнення у своїй родині

Знаменитість розповів шанувальникам, що нещодавно він завітав у гості та з’ясував, що тепер у його онуків є про кого піклуватись. Євген Комаровський розповів, що їм подарували песика – дівчинку з чудовим характером. Знаменитий лікар також показав своїм шанувальникам фотографію, на якій позує на камеру з новоспеченим членом родини Комаровських.

На опублікованому кадрі стильний Євген Комаровський з сивою бородою та у модному наряді позує на руках із собакою. Дівчинка слухняно сидить на руках у популярного лікаря та дивиться прямісінько в камеру. Євген Комаровський також спрямував свій погляд в об’єкти. Фотографія виглядає гармонійно та не може не викликати усмішку.

Відомий доктор Євген Комаровський замилував підписників фото з новим песиком
Відомий доктор Євген Комаровський замилував підписників фото з новим песиком

Нагадаємо, що у відомого українського лікаря двоє дітей – сини Дмитро та Андрій. Старша дитина знаменитості та його коханої дружини працює у сфері ІТ, а ось молодший син Андрій працює разом з батьком, а освіту має юридичну. У Комаровського троє онуків.

Схожі статті

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.