Донька Кошового з “Квартал 95” розпочала модельну кар’єру: Варвара підкорила схожістю з дочкою Моніки Белуччі

Відомий український гуморист Євген Кошовий та його дружина виховують двох спільних доньок. Старша Варвара, виявляється, дуже схожа на дочку Моніки Белуччі

Євген Кошовий, відомий український гуморист, ведучий і продюсер, разом зі своєю коханою дружиною виховують двох доньок. Старша Варвара вже подорослішала, а її зовнішність за останні декілька років кардинально змінилась. Дівчина тепер виглядає ще краще, ніж раніше, а з кожним днем ніби все більше й більше розквітає.

Помічають це не лише зіркові батьки, а й прихильники та підписники Варвари Кошової. Під кожним новим дописом юної знаменитості накопичується чимало компліментів. Так сталось і у випадку зі свіжою фотографією Варвари, зробленою на тлі ясного блакитного неба. Дівчина позувала у повсякденному образі в темних окулярах.

Донька Євгена Кошового Варвара показала свіжі сонячні фотографії
Донька Євгена Кошового Варвара показала свіжі сонячні фотографії

Проте, ці фотографії були зроблені не просто так. Донька Євгена Кошового вирішила спробувати себе у моделінгу, а нові кадри присвячені рекламній кампанії. Нові знімки, на яких Варвара Кошова позує вже як справжнісінька модель, у мережі викликали неабияке захоплення. Ба більше, користувачі соціальної мережі Інстаграм порівняли дівчинку з донькою Моніки Белуччі Дівою Кассель.

У мережі порівняли доньку Євгена Кошового з дочкою Моніки Белуччі
У мережі порівняли доньку Євгена Кошового з дочкою Моніки Белуччі

Слід зазначити, що старша донька італійської актриси Діва Кассель і дійсно схожа з донькою українського гумориста й актора Євгена Кошового. В обох зірок схожі риси обличчя, а особливо подібними є розріз очей та форму губ. Крім того, схожі у Варвари та Діви м’які щоки та гострий кінчик носа.

Фотопорівняння доньки Євгена Кошового та дочки Моніки Белуччі
Фотопорівняння доньки Євгена Кошового та дочки Моніки Белуччі

Слід зазначити, що старша донька Моніки Белуччі вже давно почала модельну кар’єру, тому можна припустити, що на Варвару Кошову чекає таке саме успішне майбутнє. Зазначимо, що у зіркових дочок різниця у віці складає 3 роки – Діві Кассель нині 18 років, а ось Варварі всього 15.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.