Екс-дружина Остапчука Горняк розповіла про близького чоловіка: зустріла майбутнього ще у шлюбі з Вовою

Друга дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла детальніше про свої стосунки із загадковим чоловіком, якого вона називає близьким

Відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк восени минулого року розлучилась зі своїм чоловіком Володимиром Остапчуком. Зіркова пара тихо розірвала шлюб і продовжила жити кожен своїм життям. Нині шоумен і ведучий будує нові стосунки, а ось у житті Христини Горняк поступово з’являється закоханість.

Про це знаменитість розповіла шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Блогерка зізналась, що зустріла чоловіка, який змушує її серце битись частіше, декілька років тому, а сьогодні він її дуже підтримує. Горняк не повідомила подробиць, ким є загадковий чоловік та як його звати, адже він стежить за блогеркою в Інстаграмі.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про своє нове захоплення
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла про своє нове захоплення

Нині знаменитість лікується. Деякий час тому Христина Горняк повідомила, що в неї діагностували діагноз, називати який вона не хотіла. Втім, у нещодавньому зверненні до підписників зірка таки розкрила подробиці – щось не так із її ниркою. Втім, якщо раніше блогерці було важко прийняти новину, тепер її “поки що друг”, як вона сама його називає, допоміг їй впоратись із усвідомленням.

Христина Горняк розповіла, що він надає їй колосальну допомогу. Цьому чоловікові, зізнається блогерка, вона може довірити абсолютно все. Крім того, додала знаменитість, вони з “другом” мають дуже цікавий зв’язок і буквально відчувають одне одного. Зірка зазначила, що вважає чоловіка своїм духовним провідником.

Христина Горняк розповіла про свого загадкового друга, в якого починає закохуватись
Христина Горняк розповіла про свого загадкового друга, в якого починає закохуватись

Нагадаємо, що раніше знаменитість зізналась, що вже починає відчувати щось до чоловіка. Одна з підписниць жартома порадила Христині Горняк закохатись, а блогерка зізналась, що вона вже майже. Знаменитість кумедно поскаржилась, що тепер у неї на одну проблему більше.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!