Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік: “У нас в планах підкорити світ”

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв знайшов журнал з 2014 року, на обкладинці якого зображений Володимир Зеленський. Вже тоді він планував підкорити світ.

Володимир Зеленський зробив кар’єру від популярного артиста і телеведучого до президента України. У дитинстві він мріяв стати прикордонником, а потім хотів вивчитися на дипломата. Втім, вища освіта у Володимира по спеціальності “Правознавство”. Під час навчання в університеті почав грати в КВК. Це важливий етап в біографії Зеленського.

З 1997 по 2003 роки він був актором, сценаристом і художнім керівником команди “Квартал 95”, яка потім перетворилась в творчу студію і він її очолив. До 2019 року Володимира Зеленського знали як гумориста і чудового актора, він володіє понад 30 нагородами “Телетріумфу”, а також багатьох міжнародних кінофестивалів.

Володимир Зеленський розповів, хто виховує його дітей
Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік

Після головної ролі в серіалі та фільмі “Слуга народу” Зеленський балотувався в президенти України і був обраний 73% українців. Зараз Володимир Олександрович приклад мужності, незламності, сміливості та гідності. Він робить неймовірне на дипломатичному фронті, щоб забезпечити українських захисників всім необхідним для виборювання перемоги і вже зовсім не асоціюється з коміком, як раніше. Його дружина Олена Зеленська показує не менш гідний приклад того, як треба представляти свою країну на міжнародній арені.

Телеведучий Єгор Гордєєв в своєму Інстаграм-блозі поділився архівним номером журналу “Телескоп”, на обкладинці якого з’явився Володимир Зеленський. Його цитата з інтерв’ю прикрасила номер:

У нас в планах підкорити світ

Єгор Гордєєв знайшов інтерв'ю Володимира Зеленського за 2014 рік
Єгор Гордєєв знайшов інтерв’ю Володимира Зеленського за 2014 рік

Ці слова Володимира Олександровича стали ніби пророчими, адже після 24 лютого 2022 року про Україну дізнався весь світ, а український народ став великим здивуванням і гордістю для Заходу. На жаль, такою великою ціною, однак перемога неодмінно настане. Слава Україні!

Схожі статті

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.