Маша Єфросиніна влаштувала гучну вечірку в день свого народження і похвалилася цим у Мережі (Фото)

25 травня відома українська телеведуча Маша Єфросиніна відсвяткувала свій 44-й день народження. Якщо в минулому році жінка не святкувала цей день, то в цьому – вирішила влаштувати грандіозне свято.

Маша Єфросиніна – одна з найвідоміших телеведучих України, яка сяє на телеекранах більше 20 років. Зараз Маша не просто телеведуча, а громадська діячка і благодійниця.

25 травня Єфросиніній виповнилося 44 роки. Цього року жінка вирішила відсвяткувати особливий для себе день і запросити гостей. Свято телеведуча проводила в одному з заміських комплексів. В своєму Інстаграм-блозі Єфросиніна показала місце святкування.

Маша Єфросиніна влаштувала гучну вечірку в день свого народження
Маша Єфросиніна влаштувала гучну вечірку в день свого народження

Так, святковий стіл стояв під відкритим небом на дуже гарній території. Все оздоблення було виконане у ніжних, лілових тонах. Судячи з кількості стільців, на святі було близько 20 запрошених гостей.

Також Єфросиніна показала святковий торт, на якому вона задувала свічки. Торт був теж виконаний у лілових тонах і прикрашений квітами.

Маша Єфросиніна влаштувала гучну вечірку в день свого народження
Маша Єфросиніна влаштувала гучну вечірку в день свого народження

Варто відзначити, що в минулому році телеведуча святкувала день народження у тісному колі і не запрошувала гостей.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна з початку повномасштабної війни була однією з найактивніших зірок шоу-бізнесу, які намагалися донести правду про події в Україні по всьому світу. Телеведуча настільки стала поперек горла російським пропагандистам, що її заочно заарештували у москві. Так, московський суд виніс вирок про арест української телеведучої за нечабто військові фейки.

Ця новина не те що не збентежила, а навіть потішила саму Машу Єфросиніну. Телезірка запевняє, що це показник її гарної роботи.

Маша Єфросиніна, яка схудла до кісток, сіла на чергову дієту і показала, чим харчується
Машу Єфросиніну заочно заарештували у росії

До слова, Маша Єфросиніна являється організаторкою фонду, який бореться за психологічне здоров’я жінок, які постраждали у війні. Мова йде про жінок, які пережили полон, окупацію, та інші дії зі сторони російської армії. Фонд Єфросиніної надає цим жінкам безкоштовну допомогу кваліфікованих психотерапевтів та психологів.

Варто додати, що Єфросиніна являється дружиною військового ЗСУ. Чоловік телеведучої Тимур Хромаєв пішов на фронт з перших днів повномасштабного вторгнення.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.