Екс-холостячка Злата Огнєвіч оголосила про поповнення у родині: без Задворного змогла обзавестись малюком

Відома українська співачка Злата Огнєвіч повідомила, що скоро в її родині стане на одного члена більше. Зірка вже збирається няньчити малюка, який у майбутньому з'явиться на світ

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, днями випустила новий кліп до своєї пісні “Янгол”. Саме у свіжому відео знаменитість повідомила шанувальникам чудові новини. Виявляється, в її родині намічається поповнення – зовсім скоро рідна сестра Злати вперше стане мамою, а ось артистка буде тіткою. У кліпі до зворушливої композиції знялись найближчі люди співачки.

Своєю новою піснею та кліпом до неї знаменитість хотіла передати почуття кожної жінки, яка у сьогоднішніх реаліях чекає на звістку від свого чоловіка, брата, сина або батька. Знятись у відеосупроводі до композиції Злата Огнєвіч запросила батьків та сестру з її чоловіком. Саме тут шанувальники артистки й дізнались, що вона скоро стане тіткою.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч повідомила, що зовсім скоро стане тіткою
Відома українська співачка Злата Огнєвіч повідомила, що зовсім скоро стане тіткою

До слова, у кліпі знаменитої української співачки режисер зобразив реальну ситуацію, яка траплялась у житті зіркової родини. Всі рідні зібрались разом для того, щоб поговорити з головою сімейства – батьком Леонідом Григоровичем, який з початку повномасштабної війни перебуває на фронті та служить військовим медиком. Тато Злати Огнєвіч рятує життя на прифронтових територіях.

Коментуючи вихід нового кліпу, знаменитість зізналась, що такі розмови з батьком повертають всю родину до минулих часів. Тоді, розповідає Злата Огнєвіч, всі були щасливими та насолоджувались моментом – ніхто й подумати не міг про те, що чекає на українців. Артистка зауважила, що сьогодні так живуть мільйони родин і лише віра дає сили крокувати вперед.

Українська співачка Злата Огнєвіч чуттєво прокоментувала вихід свого нового кліпу
Українська співачка Злата Огнєвіч чуттєво прокоментувала вихід свого нового кліпу

Нагадаємо, що у відомої артистки своїх дітей немає. Раніше знаменитість була головною героїнею реаліті-шоу “Холостячка-2” та сподівалась знайти там чоловіка, з яким би могла створити родину. Втім, після завершення шоу переможець Андрій Задворний пішов від знаменитості, адже, з його слів, він втратив до неї почуття.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.