Дантес зізнався, що став батьком, хоча робив все, щоб дітей у нього не було: з Кацуріною все сталося швидко

Відомий український співак Володимир Дантес зізнався, що завжди дотримувався правил предостережності у стосунках з жінками, але діти у нього все одно з'явились.

Володимир Дантес в 2022 році розлучився зі співачкою Надею Дорофєєвою. Після довготривалих стосунків і шлюбу він так і не став батьком, заявляючи, що чайлдфрі та не хоче дітей. Причину розлучення зіркове екс-подружжя не назвало, однак вже згодом після цього Надя оголосила про відносини з другом сім’ї Михайлом Кацуріним. В Мережі вважають, що розлад в сім’ї почався через зраду та нові почуття співачки, але пара заявляє, що до офіційної заяви вони вже декілька місяців не жили разом.

У Михайла Кацуріна на той момент була дружина, з якою він має спільний бізнес, та двоє маленьких дітей. Це не завадило чоловіку закрутити новий роман.

Потім Володимира Дантеса і Дашу Кацуріну також підозрювали у романтичному зв’язку. Вони робили вигляд, що тільки друзі, співак дуже підтримав подругу в період розлучення, але незабаром перестали ховатися і також показали, що зустрічаються.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Дантес зізнався, що став батьком, хоча робив все, щоб дітей у нього не було

Не зважаючи на свої заяви про небажання заводити дітей, зі спадкоємцями коханої Дантес дуже добре ладнає і любить проводити час. Від шлюбу з Кацуріним Даша народила дочку Олександру і сина Івана. В своїх Інстаграм-блогах зірки часто показують фото і відео з дітьми.

На цей раз Володимир Дантес розповів смішну історію підписникам, коли віз Сашу і Івана в своїй машині:

Років в 14 мені батьки подарували книгу юного джентльмена і там було написано, що треба під час се**у використовувати пр***рвативи і тоді не буде дітей. (Потім співак повернув камеру на задні сидіння і показав сплячих дітей). Такого в книжці не було

, – сказав Вова.

Дантес зізнався, що став батьком, хоча робив все, щоб дітей у нього не було
Дантес зізнався, що став батьком, хоча робив все, щоб дітей у нього не було

Шанувальники вважають, що з Кацуріною Дантес відчув щастя батьківства і стане добрим вітчимом для її дітей, а також в майбутньому добрим батьком для власних.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.