Потап виставив вимоги до майбутньої дружини, якщо розлучиться з Каменських: “Вона повинна бути киянкою”

Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко висловився про свою ймовірну обраницю, якщо раптом Настя Каменських від нього піде. Артист поставив обов'язкову умову

Олексій Потапенко вже чотири роки офіційно одружений зі своєю колегою в минулому та обраницею нині Настею Каменських. Зіркова пара познайомилась багато років тому, а їхні взаємини почались з непорозумінь. Ба більше, вони навіть спершу недолюблювали одне одного. Втім, умовна ненависть швидко перетворилась на сильне кохання. Хоча й шанувальники часто підозрюють, що у зіркових стосунках можуть бути негаразди, насправді в Потапа та його Насті все чудово.

Про це, зокрема, свідчить і нещодавно опублікована Потапенком фотографія. На кадрі знаменитість позує разом зі своєю дружиною в українській столиці. Знаменитість присвятив публікацію до Дня Києва, який був вчора, 28 травня. В описі до допису Потап жартівливо зазначив, якою була б умова до його нової дружини, якби вони з Каменських розлучились.

“Вона може бути будь-якою, але Вона повинна бути киянкою. Таке у нас, корінних киян, є жартівливе прислів’я”, – поділився жартом зі своїми шанувальниками Олексій Потапенко.

Музикант і продюсер Олексій Потапенко зізнався, яку умову ставив своїй майбутній дружині
Музикант і продюсер Олексій Потапенко зізнався, яку умову ставив своїй майбутній дружині

Втім, натякнув на додаток знаменитість, чекати на їхнє розлучення й не варто. У новому дописі, присвяченому Києву, артист зауважив, що на фотографії він позує зі своїм коханням – саме так Олексій Потапенко ніжно називає свою дружину Настю Каменських. В описі до їхньої спільної романтичної фотографії музикант і продюсер зізнався в любові й до обраниці, й до свого рідного міста – столиці України.

У День Києва Потап зауважив, що ніколи в житті не полюбить щось більше, ніж любить київські кручі, схили Дніпра, гостинність та доброта киян. Знаменитість розповів, що на фото вони з Настею Каменських позують в улюбленому пасажі.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.