Доня впала далеко від “яблуні” Фреймут: 17-річна Злата Мітчелл показала фото з останнього дзвоника в Америці

Відома українська журналістка Ольга Фреймут виховує трьох дітей. Найстарша донька знаменитості живе та навчається за кордоном і дивує шанувальників своєї матері поведінкою

Злата Мітчелл, донька відомої української журналістки й телеведучої Ольги Фреймут, з самого народження живе за кордоном. Батько дівчини – великобританець, з яким зірка “Ревізору” почала стосунки після переїзду в Лондон. Нині Злата навчається у США, а нещодавно показала фотографії з американського останнього дзвоника.

На особистій сторінці Мітчелл у соціальній мережі Інстаграм часто з’являються нові дописи та фотографії. Дівчина активно веде особистий блог, тому і шанувальники дівчини, і шанувальники її мами з цікавістю спостерігають за її життям. Донька Ольги Фреймут Злата часто дивує користувачів мережі своєю поведінкою.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл продовжує дивувати шанувальників своєю поведінкою

Так, наприклад, зіркова донька показала доволі сміливі кадри, на яких зі своїми друзями відзначає завершення навчального року. Злата Мітчелл позує у відкритій сукні сріблястого кольору, її волосся розпущене та вкладене у навмисно недбалу зачіску, а на обличчі у дівчини – вечірній макіяж.

До слова, на одній із фотографій донька відомої української журналістки показує разом зі своїми друзями доволі невихований жест. Слід зазначити, що така поведінка доволі сильно відрізняється від того, якою є мама Злати Мітчелл. Ольга Фреймут завжди наголошувала на важливості вихованості та дотримання манер.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, як відпочиває з друзями за кордоном
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, як відпочиває з друзями за кордоном

Нагадаємо, що одна з найвідоміших українських журналісток Ольга Фреймут народила доньку у лютому 2006 року. Батьком дівчинки є корінний англієць Ніл Мітчелл. До слова, зірка “Ревізора” з дітьми виїхала після початку повномасштабної війни саме до Великобританії.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.