Дзідзьо, Пономарьов і Горбунов наспівали у Львові майже на 3 мільйони гривень: “Рідна Україна переможе”

Відомі українські зірки звітували про проведення благодійного концерту, кошти з яких віддали на благодійність. Скільки грошей вдалось зібрати артистам?

Після початку повномасштабної війни відомі українські артисти змінили вектор своєї діяльності. Якщо раніше всі зароблені кошти знаменитості інвестували у власні потреби та бажання, то після 24 лютого всі почали давати благодійні концерти. Так сталось і в житті Михайла Хоми, Дзідзьо, а також його колег – Олександра Пономарьова та Юрія Горбунова.

Так, наприклад, нещодавно відомі українські артисти вирушили до Львова, де дали благодійний концерт для жителів та гостей чудового міста. Знаменитості виступили з концертною програмою на одній зі львівських сцен. Популярний український телеведучий Юрій Горбунов на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував невеличкий звіт про проведений концерт.

Знаменитість розповів шанувальникам, що співакам вдалось зібрати приголомшливу суму на концерті, який вони дали у Львові. Так, на своїй сторінці Юрій Горбунов розповів, що артисти заробили понад два мільйони гривень. Ведучий подякував кожному, хто долучився до події та показав кадри з концерту.

Юрій Горбунов розповів, скільки Пономарьову та Дзідзьо вдалось зібрати грошей на концерті

Слід зазначити, що раніше про благодійний концерт на своїй сторінці в Інстаграмі вже розповідав Михайло Хома. Знаменитість опублікував у своєму блозі допис, в якому розповів, що з колегою Пономарьовим вирушає до Львова. Дзідзьо показав фотографію зі своєю мамою та другом, які нещодавно повернулись з-за кордону – вони перебували у Португалії.

Михайло Хома зустрів рідну людину та близького товариша квітами та міцними обіймами. Зіркове тріо весело провело разом час, після чого вирушило до іншого міста.