Коли російські рублі миліші за рідну землю: Лорак, Повалій, Тодоренко, Джиган та інші українці, які продалися

Повномасштабна війна в Україні показала хто є хто. Не став виключенням і шоубіз. Серед знаменитостей з українським паспортом знайшлися ті, хто облаштував своє життя і кар'єру в росії.

Поки більшість вітчизняних зірок переходять на україномовний репертуар та дають благодійні концерти на підтримку ЗСУ чи біженців, на території росії продовжують жити та працювати деякі відомі люди з України.

1. Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Колишню народну улюбленицю поставимо на перше місце, оскільки вона заслужила особливу неприязнь українських фанів ще задовго до 24 лютого, під час Помаранчевої революції. Лорак не переривала зв’язки з російським шоу-бізнесом, і, в той же час, намагалась не дати забути про себе в Україні. Проте її концерти все частіше скасовували, і після повномасштабного вторгнення вона остаточно переїхала в росію. 2 березня 2022 року вона написала антивоєнний пост, проте без конкретики хто винний, що обурило українців, а згодом взагалі стала уникати цієї теми. Знову про війну Лорак згадала лише через рік, після розмови з братом по телефону, який проживає в Україні, а також нещодавно відзначилася ще одним скандальним інтерв’ю по цій темі, чим ще більше обурила українську публіку. Проте в основному її інстаграм заповнений рекламою нових пісень та альбому.

2. Таїсія Повалій

Таїсія Повалій
Таїсія Повалій

Тут все просто. 23 лютого 2022 року на той час народна артистка України виїхала до росії і там залишилася. Повалій не просто мовчить про ситуацію на Батьківщині, а й активно демонструє свою зрадницьку позицію.

3. Анна ASTI

Анна Asti
Анна Asti

Колишня фронтвумен популярної групи Artik & Asti, яка родом із Черкас, у 2021 році з успіхом відіграла концерт у Києві, де зізнавалася в неймовірній любові до України. Мало того, 24 лютого вона з чоловіком перебувала в Києві, але після початку війни поспішно втекла в росію, а зараз мовчить про війну та випускає спільні треки з прихильниками путіна.

4. Йолка

Йолка
Йолка

Родом з Ужгорода. Запам’яталася українським глядачам своєю щирістю та безпосередністю на українському шоу “Х-Фактор”. Напередодні повномасштабного вторгнення виступила з грандіозним концертом у Києві, а вже у квітні 2022 розважала росіян у Сочі. Колись мила, привітна та весела для українців Йолка після 24 лютого притримується мовчазної позиції.

5. Джиган

Джиган
Джиган

Російський реп-виконавець насправді одесит, хоча багато років живе і працює в росії. В той час, як його рідна Одеса переживала удари з неба, на своєму дні народженні він фотографувався з тортом у вигляді ракети.

6. Регіна Тодоренко

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Теж родом з Одеси. Не висловлюється про війну, бо, за її словами, через це в них з чоловіком-росіянином Владом Топаловим виникають конфлікти.

7. Лоліта

Лоліта
Лоліта

Народилася на Закарпатті, хоча україномовною публіка її практично не знала. У перший день війни записала відео, в якому, поміж реклами свого кліпу закликала до вирішення “конфлікту” через дипломатію, і порадила не панікувати та не вірити фейкам, адже “все це скоро закінчиться”. У Києві в той час знаходилися її дочка та мама, яких невдовзі вдалося вивезти в росію. Після цього Лоліта швидко забула про “незручності” у вигляді війни і повернулася до звичного способу життя.

8. Наташа Корольова

Наташа Корольова
Наташа Корольова

Колишня киянка активно виступає на концертах з триколором. Мало того, заявила – якщо її чоловікові Тарзану (Сергій Глушко) прийде повістка – відправить його служити, адже “життя в нас таке”.

Інші артисти з українським корінням теж вдають що війни немає та продовжують жити і працювати в росії, зокрема співачка Maruv, яка ще нещодавно мало не перемогла у нацвідборі до Євробачення від України, комік та співак Олександр Ревва, якого ми знаємо з Камеді Клаб, співачка Анна Сєдокова, та інші.

Хтось з них мовчить, намагаючись всидіти “на двох стільцях”, хтось пише загальні фрази типу “я за мир” і “я просто несу любов через музику”, хтось підтримує росію. Всі вони зосередились на тому, щоб не втратити свої прибутки, нерухомість та славу на російській сцені. Жаль, що втратити честь, гідність та людяність в очах цілого світу їм не лячно.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.