Покинула чоловіка і няньчить однорічних близнят: Віра Брежнєва показала малюків та зробила важливу заяву

Відома українська співачка Віра Брежнєва та її чоловік Костянтин Меладзе після весілля так і не обзавелися спільними дітьми, а зараз ходять чутки про їх розлучення.

Віра Брежнєва стала матір’ю двічі до шлюбу з Костянтином Меладзе. У неї ростуть дві дочки Соня і Сара. Після заміжжя за Костянтином Меладзе співачка в інтерв’ю зізнавалась, що мріє народити ще дитину. Невідомо, чи зіркове подружжя продовжує спроби завагітніти, але останнім часом навколо них ходить багато чуток про розлучення. Говорять, що  41-річна співачка та 60-річний композитор уже не живуть разом.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Приводом для проблем у стосунках могла стати мовчазна позиція Костянтина Меладзе про війну в Україні, поки Віра Брежнєва займається волонтерською діяльністю і постійно згадує рідну країну в своєму Інстаграм-блозі. Артистка буквально не знаходить собі місця через те, що відбувається на Батьківщині. Після 24 лютого 2022 року вона назавжди покинула росію і зараз знаходиться в Європі.

Використовую будь-яку можливість, щоб знизити тривожність… Але читаю новини і знову.. Останній час подобається гуляти в лісі і використовувати телефон тільки для фото

, – поділилася Віра.

Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят
Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Нещодавно Віра Брежнєва прилетіла в Латвію та зустрілася з друзями, у яких нещодавно народилися близнюки. Зірка зробила селфі з малятами та виставила його в Мережу, зібравши безліч коментарів різного змісту.

Прилетіла в Латвію, насичені дні попереду. Коли багато роботи – це іноді допомагає відполіктися… Репетиція, студія, навчання, робочі зуми, тренування, концерт в Даугавпилсі і звичайно зустрічі з друзями

, – розповіла співачка.

Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят
Віра Брежнєва покинула Меладзе та няньчить за кордоном однорічних близнят

Підписники вважають, що близнята дуже схожі на Віру блакитними оченятами.

Нагадаємо, в росії Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе жили в розкішному заміському особняку, а зараз вони остаточно осіли в Італії. У пари є вілла неподалік підніжжя Альпійських гір вартістю майже мільйон євро.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.