Потап розсекретив своє місцеперебування: Настю Каменських залишив у Києві та потайки переїхав за кордон

Останнім часом про життя відомого українського продюсера та музиканта відомо не так багато, як колись. Втім, нещодавно артист таки поділився цікавими подробицями

Початок повномасштабної війни в Україні відомий український музикант і продюсер Олексій Потапенко застав за кордоном. 24 лютого минулого року артист разом зі своєю дружиною був на відпочинку в Іспанії, а додому вони вирішили повернутись лише через пів року. Втім, останнім часом Потап так мало розповідає про своє особисте життя, що його шанувальники запідозрили, що він перебуває за кордоном, а з України виїхав тишком.

Втім, нещодавно Потап вирішив повернутись до України – про це свідчать Історії знаменитості на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Чи надовго повернувся до рідного Києва артист, невідомо. У своєму блозі Потап обмежився фотографіями з української столиці без будь-яких описів чи додаткових пояснень.

Потап показав фотографії з Києва після свого повернення до України
Потап показав фотографії з Києва після свого повернення до України

Знаменитість показав підписникам кадри зі столиці, а також показав фото з їхнього з Настею Каменських будинку. Разом з тим, повернувшись до України, знаменитий продюсер і музикант прогулявся не лише столицею. Потап також поїхав до Одеси й показав звідти свіжі фотографії. Разом з тим, артист не розкрив причини свого раптового візиту до Києва та Одеси в такий короткий період.

Потап показав фотографії зі столиці України, куди несподівано повернувся без попередження
Потап показав фотографії зі столиці України, куди несподівано повернувся без попередження
Потап також завітав до Одеси, але не пояснив, якою була причина його візиту
Потап також завітав до Одеси, але не пояснив, якою була причина його візиту

Нагадаємо, що раніше відомий український музикант Олексій Потапенко у новому інтерв’ю розповів про те, де перебуває у часи повномасштабної війни. Тоді знаменитість неоднозначно відповів на запитання журналіста про те, де він живе. Потап зазначив, що специфіка його роботи передбачає постійні подорожі та переїзди. Тоді чимало шанувальників зробили висновок, що відомий український артист рідко буває у рідній країні.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.