Яскравий жовтий колір і багато розрізів: дружина Дмитра Комарова спантеличила вибором сукні для фотосесії

Кохана дружина відомого українського ведучого та журналіста показала цікаву сукню, яку одягла для чергової фотосесії. Знаменитість обрала незвичайний фасон

Відомий український телеведучий і журналіст Дмитро Комаров щасливо одружений із неймовірно талановитою та вродливою моделлю та журналісткою Олександрою Кучеренко. Зіркова пара для багатьох є прикладом ніжного кохання та високих почуттів. Нині знаменитості залишаються в Україні та продовжують активно займатись своєю професійною діяльністю.

Крім усього іншого Олександра Кучеренко також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться свіжими фотографіями, цікавими новинами про різні події. Нещодавно дружина Дмитра Комарова показала, в якому вбранні вирушила на знімання. Зіркова обраниця приємно вразила своїх шанувальників, підібравши трендову сукню, яка ідеально на неї сіла.

Олександра Кучеренко на своїй сторінці показала, в якій сукні вирушила на фотосесію
Олександра Кучеренко на своїй сторінці показала, в якій сукні вирушила на фотосесію

На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість опублікувала кадри в яскравій жовтій сукні. Стильне вбрання було пошите таким чином, що на ньому було декілька розрізів. Слід одразу зауважити, що стилісти зазначили: такий дизайнерський хід є чи не головним трендом цього літа. Чим більше на сукні цікавих вирізів, тим стильнішою її можна вважати.

Втім, цікавість образу Олександри Кучеренко полягала не лише в цьому. Яскравий жовтий колір сукні ідеально пасував до кольору волосся знаменитості. Крій сукні чудово підкреслив переваги фігури зіркової дружини, а ось жовтий відтінок став завершальною особливістю образу. Загалом Олександра Кучеренко виглядала в такій сукні свіжо та по-літньому вдало.

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показалась у стильній сукні яскравого кольору
Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показалась у стильній сукні яскравого кольору

Нагадаємо, що зіркова пара познайомилась 2016 року на одному з конкурсів краси. Між Комаровим та Кучеренко швидко зав’язались романтичні стосунки, втім вони довго приховували почуття одне до одного. Лише 2019 року Дмитро Комаров оголосив про таємне весілля зі своєю коханою. Одружились знаменитості в Єрусалимі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.