Ольга Сумська публічно звернулася до старшої доньки, яка продовжує жити в росії: більше не може мовчати

Відома акторка Ольга Сумська має активну проукраїнську позицію та виступає проти війни. А ось її старша донька Антоніна Паперна продовжує жити та працювати у країні-агресорці.

Відома українська акторка Ольга Сумська відчула на собі неабиякий тиск та хейт зі сторони українців через позицію її старшої доньки. Річ у тім, що донька акторки Антоніна Паперна, яка вже багато років живе і працює в росії, не тільки не виїхала з країни-агресорки, а й продовжує там активно працювати і мовчати про події в України.

Ользі Сумській постійно доводиться виправдовуватися через поведінку доньки. Та акторка запевняє, що Тоня Паперна не підтримує війну в Україні, а мовчить лише через те, що у росії немає свободи слова і за будь-яке висловлювання проти влади там можуть заарештувати.

Тоня Паперна з матір'ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок
Ольга Сумська з доньками

При цьому Сумська запевняє, що їй дуже важко від тої ситуації, яка склалася навколо її сім’ї. Вже більше року акторка не має змоги бачитися з донькою та онуками.

Незважаючи на пасивну поведінку своєї доньки, Сумська не змінила своє відношення до неї і не стала її менше любити.

1 червня Ольга Сумська у своєму Інстаграм-блозі опублікувала архівні знімки з Паперною і привітала доньку з днем народження. Антоніні виповнилося 33 роки.

Ольга Сумська публічно звернулася до старшої доньки, яка продовжує жити в росії
Ольга Сумська публічно звернулася до старшої доньки, яка продовжує жити в росії

Доця! З днем народження, рідненька. Моя любов

, – підписала світлини Ольга.

Нагадаємо, Антоніна Паперна вже більше 10 років проживає в росії. Саме там вона здобула популярність і стала зніматися у відомих серіалах та кіно. Крім того, у росії Тоня створила свою сім’ю. Так, акторка знаходиться у шлюбі з актором Володимиром Ягличем і має двох дітей: 5-річну доньку Єву і трирічного сина Даню.

Антонина Паперная с мужем и дочерью
Тоня Паперна з чоловіком і донькою

Незважаючи на те, що Ольга Сумська виправдовує свою доньку і запевняє, що у неї немає іншого виходу, багато інших зірок довели, що вихід є. Так, після початку повномасштабної війни в Україні, країну-терористку назавжди покинули Світлана Лобода і Віра Брежнєва. Вони показали, що гідність та справедливість важливіше російських рублів. Так, назавжди з росії виїхали і багато російських артистів, які виступили проти війни. Зокрема, всі зв’язки з країною-агресоркою розірвали зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.