Влад Яма поринув у спогади в США та показав веселощі з Монатіком, Кухар і Чапкісом: він тоді ще був живий

Відомий український хореограф Влад Яма пригадав минуле життя. Знаменитість показав у своєму блозі архівні фотографії, на яких позували його імениті колеги

Відомий український хореограф Влад Яма після початку повномасштабної війни серйозно осоромився. Знаменитість 24 лютого минулого року виїхав разом із родиною далеко за межі рідної країни. Шанувальники очікували, що хореограф влаштує для своїх рідних побут за кордоном і повернеться в Україну, втім цього не сталось.

Майже через півтора року з’явились чутки про повернення Влада Ями на Батьківщину, втім поки що знаменитість не коментує поголосу. Разом з тим, за кордоном зірка продовжував свою професійну діяльність – у США він викладав танці та займався хореографією. Ба більше, Влад Яма активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Після переїзду за кордон відомий український хореограф вдарився у спогади. Схоже, туга за рідною країною виражається у Влада Ями в спогадах про минуле. Так, знаменитість часто публікує на своїй сторінці в Інстаграмі архівні фотографії. Зірка показує кадри з родиною, дружиною та колегами. Наприклад, нещодавно хореограф показав фото зі знімань “Танців з зірками”, яке було зроблене 2020 року.

Влад Яма показав архівну фотографію, на якій позує зі своїми колегами на зніманнях шоу
Влад Яма показав архівну фотографію, на якій позує зі своїми колегами на зніманнях шоу

На опублікованій відомим українським хореографом фотографії він позує поруч зі своїми зірковими колегами. На кадрі можна побачити популярного музиканта Дмитра Монатіка, балерину Катерину Кухар та легендарного танцівника Григорія Чапкіса. Народний артист України, балетмейстер, хореограф помер роком пізніше – влітку 2021.

До слова, на кадрі зображені знаменитості виглядають дуже щасливими. На їхніх обличчях сяє яскрава усмішка, а в очах можна помітити яскраву іскру. Найімовірніше, фотографія була зроблена на зніманнях популярного українського шоу “Танці з зірками”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.