Сергій Притула публічно висловив все, що думає про Машу Єфросиніну: таких слів навіть Фреймут не удостоював

Нещодавно в української телеведучої Маші Єфросиніної був день народження. Багато зірок привітало її, не забув про себе нагадати і Сергій Притула, проте в своїй, гумористичній, манері.

На своїй сторінці в соцмережах Притула написав пост-привітання з нагоди дня народження Єфросиніної, подякувавши їй за все те добро, яке вона зробила для українців:

“З роси і з води Маша Єфросиніна!!!
Хай все добро, яке ти робила, робиш і будеш робити для тисяч українських родин, повернеться сторицею тобі і твоїй сім’ї!”

– написав Сергій та опублікував спільну світлину артистів. А вкінці жартівливо підписав “З днем народження, тер*ристко”.

Підписники оцінили жарт та не забарилися засипати Машу привітаннями та компліментами.

Сергій Притула привітав Машу Єфросиніну з днем народження
Сергій Притула привітав Машу Єфросиніну з днем народження

Нагадаємо, нещодавно волонтер розповів про те, як зустрів Машу Єфросиніну на вулиці в Києві. Він похвалив її за активну роботу її благодійного фонду та подякував за те, що вона систематично роками допомагає українцям.

Коротко про зірок:

Сергій Притула – український ведучий, актор, комік, а також волонтер та засновник благодійного фонду з однойменною назвою. У 2019 році балотувався до Верховної Ради України та на посаду міського голови Києва 2020 року. З початку повномасштабного вторгнення став ще активніше займатися волонтерською діяльністю та допомагати військовим. Вдруге одружений, виховує сина Дмитра від першого шлюбу та двох дочок від другого – Соломію та Стефанію.

Маша Єфросиніна – українська телеведуча, блогер, засновниця серії благодійних заходів. Заміжня, виховують з чоловіком дочку Нану та сина Олександра.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.