Донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу не приїхала на весілля батька в Україну: зіркова мама заборонила?

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу 3 червня одружився з українкою Лілією, яка молодша за нього на 20 років. Молодята влаштували розкішне весілля на Київщині.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зустрів свою другу майбутню дружину буквально відразу після розлучення зі співачкою у 2019 році. Обраницею турецького бізнесмена стала візажистка з України на ім’я Лілія. Дівчина молодша від Мурата майже на 20 років та має позашлюбну доньку, яку народила у юному віці.

У 2021 році Мурат Налчаджиоглу зробив Лілії пропозицію руки та серця і почув заповітне “Так”. 3 червня Мурат і Лілія офіційно одружилися і зіграли розкішне весілля на одній з заміських резиденцій у Конча-Заспі, що на Київщині.

Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився

Весільна церемонія відбувалася під відкритим небом. Наречені виглядали закоханими, щасливими і дуже красивими.

На весілля була присутня позашлюбна донька нареченої. Дівчинка виконувала важливу роль: вона йшла перед своєю мамою-нареченою і сипала пелюстки троянд на її шляху на весільній церемонії, а також подавала обручки.

А от донька Мурата Налчаджиоглу від Ані Лорак Софія на весіллі батька присутня не була. Варто відзначити, що дівчинка має гарні стосунки з батьком та його новою жінкою.

Ще минулої весни 11-річна Софія декілька місяців жила з батьком, його нареченою і зведеною сестрою разом. Та тоді вони знаходилися у Туреччині. Сама Ані Лорак неодноразово коментувала, що тільки за те, щоб її донька якомога більше часу проводили разом, адже вони дуже близькі.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Донька Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу не приїхала на весілля батька в Україну

Очевидно, що Софія не приїхала на весілля батька саме через те, що воно проходила в Україні. Ймовірно, Ані Лорак турбується про безпеку доньки і через це не пустила її в Україну.

Нагадаємо, Ані Лорак стала однією із тих зірок з українським корінням, які після початку повномасштабної війни зрадили свою Батьківщину заради російських рублів. Співачка довгий час не коментувала події в Україні, а зараз запевняє, що вона поза політикою і її це не стосується. При цьому Лорак активно дає концерти в росії, випускає нові пісні та своїми податками негласно фінансує війну в Україні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.