Шлюб Полякової і Буряковського тріщить по швах: співачка чесно розповіла про відносини з чоловіком-мільйонером

Відома українська співачка Оля Полякова знаходиться у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським вже 19 років. Та останнім часом в Мережі все частіше поговорюють про можливе розлучення зіркової пари.

Оля Полякова 19 років заміжня з бізнесменом Вадимом Буряковським. Коли вони познайомилися, чоловік був одружений з іншою жінкою. Та це не завадило молодій співачці завести роман зі статним чоловіком. Не зважала Оля й на те, що Вадим старший за неї аж на 15 років. Коли Полякова завагітніла, Вадим покинув свою першу дружину і взяв у шлюб молоду співачку. Варто відзначити, що коли вони одружувалися, Вадим Буряковський був дуже багатим чоловіком. Полякова не приховує, чоловік вклав у неї дуже великі гроші, аж поки вона змогла пробитися в український шоу-бізнес.

Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах
Оля Полякова зізналась, що її шлюб зі старим та лисим чоловіком тріщить по швах

Зараз все змінилося. Вадим Буряковський втравив основну частину свого доходу, то ж по більшій мірі сама Полякова утримує сім’ю.

Варто відзначити, що співачка рідко з теплом говорить про свого чоловіка Вадима. Так, у Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”, де Полякова і Єфросиніна обговорюють особисті, жіночі теми, співачка неодноразово говорила дуже неоднозначні слова про свій шлюб.

Так, ще 2 роки назад співачка зізналася, що вже давно не спить в одному ліжку зі своїм чоловіком. Пояснила співачка це тим, що у неї дуже чутливий сон і їй просто незручно спати з кимось у одному ліжку.

Також співачка якось бовкнула, що не розлучається з Вадимом лише через те, що не хоче ділити спільно нажите майно.

Полякова натякнула на зради у шлюбі зі своїм чоловіком, поки вони живуть окремо
Оля Полякова розповіла правду про шлюб з 60-річним мільйонером

Повномасштабна війна в Україні також негативно вплинула на стосунки подружжя. Так, нещодавно в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1 Полякова зізналася, що зараз переживає складний етап у стосунках з чоловіком. Співачка розповіла, що через те, що вони довгий час жили окремо через війну, вони відвикли один від одного.

Багато жили в розлуці і багато відвикли один від одного. Треба звикати.

, – зізнається Ольга.

Та співачка запевняє, що буде працювати над стосунками з чоловіком і розлучатися вона не збирається.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.