“Можна поборотися, але шансів небагато”: ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів

Колишня дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила про серйозні проблеми зі своїм здоров'ям.

36-річна нотаріус і блогерка Христина Горняк після розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком переживає не найкращі часи. Зараз жінка живе на дві країни, поки що не знає, чи дістанеться їй щось від будинку, який вони будували в шлюбі разом, а також намагається прийняти свій діагноз, який дізналася нещодавно.

Декілька днів назад колишня дружина Остапчука зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров’ям і для неї це важке випробування, але вона має намір боротися і робити все для того, щоб прожити повноцінне життя. Христина Горняк не давала навіть натяків, що конкретно у неї знайшли, однак нарешті розкрила карти:

Я тут не показую, але два тижні я живу в тривожному емоційному стані, тому що поки що по вердиктам лікарів в Україні думки розділились

, – написала Горняк.

Христина Горняк розповіла про свого загадкового друга, в якого починає закохуватись
Ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів

Як виявилось, у неї проблеми з нирками. Одна частина лікарів сказала, що вже багато років Христина живе на одній нирці і другу треба видаляти. Друга частина вважає, що за неї ще можна поборотися:

Група “Б” каже, що можна спробувати поборотись за неї, та шансів не багато, і підтвердила, що живу на одній вже давно

, – зізналася жінка.

Ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів
Ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів

Екс-дружина телеведучого не стала прикидатися, що їй не страшно, однак вона хоче своєю історією допомогти іншим, адже вона запізно дізналася про проблеми з ниркою. Зараз їй потрібен час на прийняття ситуації.

Коли я взнала це, скажу чесно, мене розмазало сильно… Я хочу жити і я хочу жити як раніше, так само повноцінно! Це все означає, що у кожного в житті своя боротьба за щось! І як далі буде – залежить тільки від нас самих. Ситуації даються різні, та опускати руки – не варіант!!!

Ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів
Ексдружина Остапчука Христина Горняк почула серйозний вердикт лікарів

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.