Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном: “Найкраще жилося вдома”

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк зараз живе на дві країни - Австрію і Україну, а також багато подорожує по Європі. Жінка розповіла, де б хотіла жити.

Після розлучення з телеведучим Володимиром Остапчуком Христина Горняк частково переїхала з Києва у Відень. Нещодавно вона також відвідала Іспанію і отримала багато запитань від підписників, чи хотіла б там жити:

От ви питаєте, чи хотіла б я тут жити, в Іспанії, от що я вам скажу. Найкраще мені жилося вдома. Бо рідні стіни, рідні люди, рідна їжа, я – з професією, і тому подібне, але… Зараз життя так склалось, що вдома мені морально не так спокійно, як на дві країни. Я можу або прийняти і обирати, що для себе краще, або не прийняти. Самі розумієте, що я оберу, а ще… Я завжди хотіла багато подорожувати, от час зараз такий в мене

На даному етапі життя Христина не хотіла б постійно жити в Іспанії, тому що там дуже розслабляюча атмосфера:

Якщо казати за Іспанію, то для життя – це не моя країна поки що, так тільки для відпочинку. У Відні мені добре, хоча життя біля моря я б обрала, точно на пів року у році. Погода і клімат важливо, сонечко одразу робить настрій, але так само і розслабляє. Як у відпустці постійне відчуття! Але поки так, далі подивимось

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Колишня Остапчука вирішила, що зараз саме той час, коли треба обирати все найкраще для себе:

Хочеться зараз обирати для себе, де краще! І не боятись змінювати, якщо не подобається. Бо коли?! Коли, якщо не зараз? Я бачу, як люди в Європі подорожують з маленькими дітками, от тільки що я сиділа в ресторані, була пара з маленькою дитиною. Їй десь всього 2 місяці, знаєте, абсолютно спокійні щасливі батьки, пили вино, тато ходив міняти підгузки, мама насолоджувалась краєвидом, потім навпаки. Блін, це ж так круто, і це каже про те, що вони обирають себе, обирають життя, а не піддаються стереотипам, що тіпа “та не можна” або “я так не зможу”. Коротше кажучи, я зараз дуже багато думаю про все, і багато проговорюю, як я мрію і як я бачу своє життя!

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Також у Христини спитали, які б міста в Греції вона порадила для відпочинку. Екс-дружина Остапчука добре знається на курортах:

Я завжди їздила на мій самий улюблений острів – Міконос!! Але це точно відпочинок без дітей, і такий більш для тих, хто любить гуляти і пити вино з самого ранку. Там дуууже гарно і дуже смачно! Також я була ще в Афінах, і здається все. Дуже хочу поїздити по Греції ще, і от думаю, можливо взяти собі і полетіти на декілька днів на острів Корфу. Він, дивилась, що дуже гарний… Але поки я не отримаю від лікаря точних вказівок, я нічого не планую. Але Греція – one love!

Екс-дружина Остапчука Христина Горняк не може знайти собі місця за кордоном

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк дізналася, що їй треба видаляти нирку. Жінка важко це сприйняла, але не опустила руки і своїм прикладом хоче допомогти іншим людям, хто зіштовхнувся з такою самою проблемою.