Потапу не терпиться стати батьком: Настя Каменських вагітна запалила у танці і показала, як виглядає животик

Відомий український музикант Олексій Потапенко вже не може дочекатись цього чудового дня, коли його дружина Настя Каменських народить йому дитину

Настя Каменських, відома українська співачка, вже понад багато років перебуває у стосунках зі своїм колегою та коханим чоловіком Олексієм Потапенком. Хоча й подружжя не планує поки що ставати батьками, шанувальники постійно приписують Насті Каменських уявну вагітність. Причиною для розповсюдження таких чуток є той факт, що знаменитість набрала зайві кілограми.

Після екстремального схуднення декілька років тому відома українська артистка трішки набрала. Разом з тим, на виступи знаменитість обирає доволі цікаві наряди, деякі з яких відкривають вид на животик співачки. Оскільки він дещо округлився, багато фанатів починають говорити про майбутню дитину артистки. Так сталось і після нещодавнього виступу зірки у Черкасах.

Після виступу в Черкасах Настю Каменських знову запідозрили у вагітності
Після виступу в Черкасах Настю Каменських знову запідозрили у вагітності

Хай би як Насті Каменських та її чоловікові Олексію Потапенку не хотілось стати батьками, найближчим часом вони народження дитини не планують. Про це, зокрема, неодноразово говорила своїм шанувальникам відома українська співачка. Каменських заявляла, що у її стосунках із Потапом все чудово, проте дітей народжувати вони поки що не планують.

Чи стала повномасштабна війна причиною для цього, чи зіркова пара просто ще не готова народити спільного малюка – невідомо. Втім, іноді здається, що прихильники Насті Каменських та її чоловіка Олексія Потапенка чекають на їхню дитину з більшим нетерпінням, ніж самі артисти. А ось що стосується зайвої ваги Каменських, то худнути та виснажувати себе дієтами вона не збирається.

Настя Каменських заявила, що набрала свою максимальну вагу, але худнути не збирається
Настя Каменських заявила, що набрала свою максимальну вагу, але худнути не збирається

Не так давно знаменитість зізналась, що й дійсно набрала зайві кілограми після початку повномасштабної війни. Втім, зазначила артистка, вона не збирається обмежувати себе в їжі та “пхати” у спортзал, оскільки нині їй вистачає стресу. Ба більше, додала Настя Каменських, вона любить та приймає себе такою, якою є.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.