Після місяців намагань Інна й Тімур Мірошниченко не можуть всиновити дитину: дружина ведучого назвала причину

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко та його кохана дружина пані Інна вже довгий час намагаються всиновити дитину. Зірка назвав причину, чому нині це неможливо

Вже понад пів року шанувальники відомого українського телеведучого Тімура Мірошниченка спостерігають, як він зі своєю дружиною намагається всиновити дитину. Близько шести місяців тому відоме українське подружжя почало процес – подали всі необхідні документи, почали проходити різні тестування та обстеження, курси та навчання. Тепер Тімур та Інна Мірошниченко офіційно можуть стати батьками всиновленої дитини, проте є дуже важливий нюанс.

Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла дружина відомого українського ведучого Інна Мірошниченко. Знаменитість повідомила, що наразі вони з чоловіком отримали офіційний дозвіл на всиновлення, проте перед ними постала очікувана перепона. Зіркова дружина зауважила, що, за даними обласних служб з усиновлення, наразі немає дітей, яких подружжя могло б забрати до себе.

Інна Мірошниченко повідомила, чому вони з чоловіком не можуть всиновити дитину
Інна Мірошниченко повідомила, чому вони з чоловіком не можуть всиновити дитину

Пів року буквально боротьби за право стати батьками названої дитини минули не дарма – тепер закохані мають офіційне право взяти до себе дитину, яка залишилась без мами й тата. Втім, додала дружина Тімура Мірошниченка, на цьому випробування не закінчились. Хай там як, але навіть до такого сценарію вони були готові, зазначає пані Інна.

“Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди, де взяли слухавку, відповідь одна – “дітей немає”, – повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Інна Мірошниченко.

Втім, здаватись відоме українське подружжя наміру не має. На своїй сторінці Інна Мірошниченко звернулась до волонтерів та просто людей, які володіють інформацією та у змозі допомогти. Дружина телеведучого зазначила, що вони з чоловіком можуть всиновити дитину віком до 4 років. Втім, наголосила Інна Мірошниченко, важливо, аби в малюка був статус саме не усиновлення – права опіки вони з чоловіком не мають.

Дружина Тімура Мірошниченка на своїй сторінці звернулась до підписників і волонтерів
Дружина Тімура Мірошниченка на своїй сторінці звернулась до підписників і волонтерів

Знаменитість у зверненні до своїх підписників чесно зазначила, що у такі важкі часи вони з чоловіком дуже мріють подарувати щасливе життя та невимовну любов дитині, яка на це заслуговує.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.