Невгамовне бажання змінити себе: 37-річна Оля Цибульська зробила модне боб-каре з дивакуватим чубчиком

Відома українська співачка Оля Цибульська продемонструвала стильну зачіску. Знаменитість наважилась на кардинальні зміни образу та не стала ховати від фанів результатів стрижки

Оля Цибульська, відома українська співачка, завжди полюбляла експериментувати зі своєю зовнішністю. Втім, на відміну від кардинальних методів своїх колег, зірка обирала не яскравий колір волосся чи пластичні операції. У житті знаменитої артистки все просто, але не нудно – вона частенько змінює довжину волосся, робить цікаві та модні зачіски. От і цього разу Оля Цибульська приємно здивувала фанатів.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікувала декілька Історій, на яких продемонструвала процес зміни іміджу. Оля Цибульська вирушила до свого улюбленого майстра, аби той зробив їй нову зачіску. Обрала артистка неабиякий варіант, а чудову стрижку для жінок за 30 – стильне у цьому сезоні боб-каре.

Таку зачіску носила відома українська співачка Оля Цибульська раніше
Таку зачіску носила відома українська співачка Оля Цибульська раніше

До слова, раніше Оля Цибульська носила дещо довше волосся. Тепер знаменитість захотіла змінити свій імідж і зробити коротку стрижку. Для того, щоб урізноманітнити свій зовнішній вигляд і вибитись з маси людей, українська співачка додала до своєї зачіски ще й високий чубчик. Загалом образ Олі Цибульської вийшов доволі стильним та підкреслив характер зірки.

Знаменитість показала на своїй сторінці в Інстаграмі нову зачіску, яку зробила нещодавно
Знаменитість показала на своїй сторінці в Інстаграмі нову зачіску, яку зробила нещодавно

Варто зазначити, що така зачіска ідеально пасує до тендітної зовнішності відомої української артистки. Оля Цибульська має кругле мініатюрне обличчя. Чубчик вдало згладжує всі кути та робить зовнішність артистки ще ніжнішою та витонченішою. А ось незвичайне поєднання короткої стрижки та “високого” чуба робить образ Цибульської новаторським та у позитивному значенні цього слова екстравагантним.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.