З мамою та чоловіком мрії: Аліна Гросу розсекретила, з ким провела день народження після розриву з Полянським

Відома українська співачка Аліна Гросу розповіла про свій день народження за кордоном. Зірка розповіла, з ким провела свято – це був не її колишній наречений Роман Полянський

Аліна Гросу, відома українська співачка, давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Навіть у часи повномасштабної війни знаменитість продовжує активно будувати кар’єру. Ба більше, артистка вирішила навчатись нового. Нині артистка перебуває у США, де опановує акторське мистецтво. За кордоном зірка продовжує займатись і музикою.

Вчора, 8 червня, відома українська співачка святкувала свій день народження – Аліні Гросу виповнилось 28 років. Цей важливий день вона провела в оточенні близьких людей та вирішила обійтись без гучних вечірок та, на її думку, недоречних нині святкувань. Про це вона повідомила у коментарі для українського видання ТСН.

Українська співачка Аліна Гросу розповіла про те, де та з ким відзначила своє 28-річчя
Українська співачка Аліна Гросу розповіла про те, де та з ким відзначила своє 28-річчя

Артистка розповіла своїм шанувальникам, як провела своє 28-річчя. Першу половину дня народження Аліна Гросу навчалась. А ось потім на неї чекала тиха та спокійна вечеря зі своїми рідними. А ось чоловіком мрії, який завітав на скромне свято співачки, виявився її молодший брат.

Знаменитість пригадала, що вже другий рік поспіль вона святкує свій день народження у колі рідних. Зірка зазначила, що до неї у США приїхала її мама з молодшим братом, а ось старші брати Аліни Гросу не змогли привітати сестру особисто. Артистка також зазначила, чому сама не приїхала в Україну на власне свято. За словами співачки, вона не може пропускати заняття в акторській школі – там із цим все суворо.

“Мене привітали одногрупники, подарували квіти, це було мило. А ввечері зустрілась з моїми рідними, ми прогулялися містом, поговорили, побули разом і це найцінніше”, – розповіла Аліна Гросу своїм прихильникам.

Співачка Аліна Гросу розповіла, чому не приїхала в Україну на власний день народження
Співачка Аліна Гросу розповіла, чому не приїхала в Україну на власний день народження

Знаменитість також висловилась про гучні вечірки у часи повномасштабної війни. Співачка зазначила, що зараз для цього не час. Аліна Гросу також зазначила, що нині є, на що витрачати гроші – волонтерство та благодійність.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.