Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками втретє: зіркова пара розсекретила стать майбутньої дитини

Зіркове подружжя Мірошниченко повідомило чудові новини – невдовзі вони стануть батьками. Знаменитості вже навіть встигли дізнатись стать дитини та розповіли фанатам

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко давно й щасливо одружений зі своєю коханою дружиною Інною. Зіркова пара виховує двох спільних дітей, втім після початку повномасштабної війни вони захотіли стати батьками втретє. Сім’я Мірошниченко раніше поділилась зі своїми шанувальниками зізнанням, що вони бажають всиновити дитину, яка через війну втратила батьків.

Дуже довго Тімур та Інна Мірошниченко займались паперовими та бюрократичними справами, проходили навчальні курси та інше. Нещодавно знаменитості нарешті повідомили, що їм офіційно дозволено стати прийомними батьками, втім тоді виникла проблема – в яку службу не подзвонили б закохані, їм повідомляли, що дітей на усиновлення немає.

Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками втретє

Днями на особистій сторінці відомого українського ведучого в соціальній мережі Інстаграм з’явилось повідомлення про те, що вони з дружиною почали процес усиновлення дитини, яка невдовзі стане членом їхньої родини. Тімур Мірошниченко повідомив шанувальникам, що вони написали відповідну заяву та почали збирати документи для суду.

“Ще зовсім трішки – і синочок буде з нами!” – написав на своїй сторінці Тімур Мірошниченко, таким чином розсекретивши стать майбутньої дитини.

Пізніше на сторінці дружини українського ведучого Інни Мірошниченко також з’явився чуттєвий допис, в якому знаменитість зазначила, що в кожній молитві просила Бога допомогти їм із чоловіком скоріше зустрітись з їхньою дитиною.

Тімур та Інна Мірошниченко повідомили стать майбутньої дитини

Нагадаємо, що в родині зіркової пари вже є двоє дітей – хлопчик і дівчинка. Тепер у нащадків Тімура та Інни Мірошниченко з’явиться ще один братик. Раніше зіркова пара вже розповідала, як вони розповіли своїм дітям про рішення стати батьками втретє. Тімур та Інна Мірошниченко зізнались, що намагались якомога лагідніше розповісти дітям цю новину. Коли журналісти цікавились у зіркових батьків, кого їхні діти хочуть більше – брата чи сестру – Тімур та Інна Мірошниченко говорили, що їхні син та донька ще не можуть визначитись. Втім, додало подружжя, вони не “обирають” дитину, а просто хочуть подарувати малечі щасливе дитинство й життя.