Камалія розповіла про спільні плани з Мохаммадом Захуром після розлучення: не може відпустити мільярдера

Відома українська співачка Камалія не так давно оголосила про розлучення з чоловіком, а тепер розповіла про їхні спільні плани на найближче майбутнє

Популярна українська співачка не так давно ошелешила своїх шанувальників новиною про те, що вони з чоловіком вирішили розлучитись. Втім, публіка не сприйняла цієї новини серйозно, оскільки після розставання знаменитості продовжують спілкуватись, часто виходять разом на публіку та відвідують разом світські заходи.

Ба більше, на вечірці з нагоди дня народження Камалії її “колишній” чоловік Мохаммад Захур назвав її своєю коханою жінкою та прямо зі сцени висловив найглибші почуття до зірки. Саме через ці причини у шанувальників з’являється багато запитань стосовно того, чи правдива заява зіркової пари щодо їхнього розлучення.

Камалія та Мохаммад Захур оголосили про розлучення цього року

Камалія та Мохаммад Захур оголосили про розлучення цього рокуЩе одним моментом, який змушує шанувальників відомої української співачки замислитись, чи не разом вони насправді, той факт, що на публіці вони постійно з’являються разом. Так, наприклад, нещодавно Камалія повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, що на майбутнє нагородження премії YUNA вона вирушить разом зі своїм нібито колишнім чоловіком.

Камалія у своєму блозі опублікувала архівну фотографію з мільярдером з Пакистану та зазначила, що вже скоро у Києві її зможуть побачити в компанії колишнього чоловіка. Знаменитість розповіла, що невдовзі вирушить на нагородження музичної премії разом із Мохаммадом Захуром. Тим часом їхні спільні доньки на захід не прийдуть, адже, додала артистка, вони сумлінно навчаються й пропускати заняття не бажають.

Камалія розповіла про спільні плани на майбутнє зі своїм колишнім чоловіком

Камалія розповіла про спільні плани на майбутнє зі своїм колишнім чоловікомНагадаємо, що Камалія, перш ніж оголосити про розірвання шлюбу з чоловіком, давно перебувала у стосунках зі своїм “ексом”. Майбутні закохані познайомились на вечірці, де артистка виступала. Мохаммад Захур не зміг оминути увагою таку красуню. Стосунки у пари розвивались доволі швидко.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.