Віталій Козловський отримав повістку: “Такі люди потрібні для лікування душі піснями”. Що робитиме співак?

Відомий український співак Віталій Козловський повідомив, що вперше з початку повномасштабної війни отримав повістку. Знаменитість показався у воєнкоматі

Віталій Козловський, відомий український музикант, як і багато його зіркових колег, після початку повномасштабної війни почав активно давати благодійні концерти та займатись волонтерством. Нині знаменитість не лише допомагає українцям, як тільки може, але й займається інформаційною діяльністю. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм артист часто розповідає про те, що відбувається в його рідній країні.

Втім, сьогодні, 13 червня, Віталій Козловський повідомив, що отримав повістку. Знаменитість опублікував у своєму блозі фотографію з воєнкомату, на якому ознайомлюється з документом, який йому вручили. В описі співак був небагатослівним і коротко зазначив: “От і до мене прийшла повістка”. Схоже, морально Козловський був готовий до цього, тому й відреагував цілком спокійно.

Віталій Козловський повідомив, що отримав повістку та пішов до військкомату
Віталій Козловський повідомив, що отримав повістку та пішов до військкомату

У коментарях до нової публікації відомого українського артиста його шанувальники розділились на декілька таборів. Частина підписників співака бажають йому удачі та запевняють, що з ним все обов’язково буде добре, слід вірити в краще та знати свою справу. Тим часом інші користувачі мережі заявляють, що Козловському слід воювати на своєму фронті – продовжувати співати.

  • “Такі люди потрібні країні для лікування душі піснями. Кожному потрібно воювати на своєму фронті. Залишайтесь з нами”;
  • “Дай Боже, щоб Ви тільки встигли повчитись”;
  • “Все буде добре, вірю Ви щирий і не підведете. З Богом, бережіть себе. Такі співаки й такі голоси мають звучати”.
Віталій Козловський отримав повістку
Віталій Козловський отримав повістку

Слід зазначити, що відомий артист Віталій Козловський ще не повідомив, що він робитиме тепер. Знаменитість залишив шанувальників здогадуватись та, ймовірно, вже скоро повідомить підписникам, куди його направили.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.