Ірина Білик за обидві щоки уплітає “Гордона в шоколаді”: “лисе” пташине молоко як молодильне яблучко

Відома українська співачка Ірина Білик виявилася фанаткою Дмитра Гордона. Журналіст показав, як артистка любить його фірмове пташине молоко "Гордон в шоколаді".

Журналіст Дмитро Гордон показав підписникам у своєму Інстаграм-блозі, що не дарма старався над фірмовими цукерками. Він виклав знімок, на якому пташиним молоком “Гордон в шоколаді” ласує відома українська співачка Ірина Білик.

Позувала Ірина в дуже екстравагантному образі – блакитній шубі-халаті, хутряній панамці, величезних окулярах і з макіяжем. В одній руці артистка тримає цукерку, в іншій коробку від неї, на якій зображений Дмитро Гордон.

Ірина Білик полюбляє пташине молоко “Гордон в шоколаді”

, – написав журналіст.

Ірина Білик за обидві щоки уплітає Гордона в шоколаді

Підписників здивував вигляд співачки, про що вони активно спілкуються в коментарях:

  • “Дмитро, якби не підпис, її і мама рідна не впізнала б”;
  • “Я розумію, що старіти ніхто не хоче… Та як по мені, то це вже перебір”;
  • “З фільтром її не впізнати”;
  • “…полюбляє не тільки пташине молоко, але і фотошоп”;
  • “Якби не прочитала, я б не впізнала її. Ірина і на вулиці ходить з фільтром”;
  • “Пташине молоко – молодильне, треба брати!”;
  • “Невпізнавана стала, зовсім інша людина”;
  • “Це точно вона?”.

Нагадаємо, Дмитро Гордон випускає власний мерч і солодощі під своїм ім’ям. Крім дійсно корисних речей, наприклад книг і одягу, можна придбати собі крем для рук “Вологий Гордон”, або шампунь “Від волосся”. Також в його магазині продаються подушки з його зображенням, шкарпетки, кульки, чашки, диски з піснями у його виконанні, бомбочки для ванни, навіть пилочки для нігтів.

Пилочки для нігтів від Гордона
Пилочки для нігтів від Гордона

Солодощів у журналіста також асортимент – пташине молоко, “Яйця Гордона в шоколаді в золотій піраміді”, ванільний зефір, молочний шоколад. Цікаво, чи спробувала Ірина Білик щось крім “Гордона в шоколаді”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.